Vermoeidheid door lichamelijke aandoening of mentale problemen

Vermoeidheid is een veelgehoorde klacht in onze praktijk. Vermoeidheid is vaak een gevolg van een lichamelijke aandoening of gerelateerd aan stress of andere mentale problemen. Lastig, want juist doordat vermoeidheid verschillende oorzaken kan hebben is het soms moeilijk om het probleem op te lossen. Daarnaast lopen mensen met deze klacht vaak tegen onbegrip op in hun omgeving. Is deze kwaal namelijk niet gewoon op te lossen door wat eerder naar bed te gaan? Bij Posturefixx snappen we dat het niet zo simpel ligt. Samen met u gaan we daarom graag op zoek naar de oorzaak en –nog belangrijker- een passende oplossing!

Behandeling bij vermoeidheidsklachten

vermoeidheid utrecht

Onze behandeling bij vermoeidheidsklachten hier in Utrecht is allereerst gericht op het doen van onderzoek. Om de vermoeidheid te kunnen behandelen moeten we namelijk weten wat de oorzaak is. Heeft u misschien last van pijnklachten of een aandoening? Of is de vermoeidheid een gevolg van een ongeluk, stress of slapeloosheid? Nadat we de oorzaak in kaart hebben gebracht beginnen we met de behandeling. Onze behandeling draait om het opheffen van blokkades en het herstellen van de balans. Dit houdt tevens in dat we u tips zullen geven over uw dieet, levenswijze en andere zaken omtrent uw gezondheid en gemoedstoestand.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Maak een afspraak bij Posturefixx

De beste manier om kennis te maken met ons is door een afspraak te maken in onze praktijk in Utrecht. Hier kunnen we uw klachten rustig bespreken en uitleggen wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u ons ook eerst even een e-mail sturen, bellen of benaderen via de WhatsApp als u nog een vraag hebt. Tot slot raden we u aan om verder te kijken op onze website. Hier vindt u veel nuttige informatie en kunt u blogs lezen waarin we meer vertellen over onze behandelmethodes. We hopen u snel terug te zien bij Posturefixx op de Biltstraat!

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie