Klachten whiplash

Een whiplash kan langdurige klachten veroorzaken. Denk hierbij aan hoofdpijn, concentratieproblemen, slaapstoornissen, spierkrampen, duizeligheid en tinnitus. Naast dat deze klachten een grote invloed hebben op uw gemoedstoestand, kunnen ze ervoor zorgen dat u uw werk of studie niet meer naar behoren kan uitvoeren. Vervelend, want u wilt waarschijnlijk niets liever dan u dagelijkse leven weer oppakken. Gelukkig is er wel een behandeling die jouw klachten kan verlichten. Zo is chiropractie een bewezen, effectieve behandelmethode van diverse lichamelijke problemen. Bij chiropractie draait het allemaal om blokkades opheffen en de balans in het lichaam herstellen.

Whiplash klachten te Utrecht: wat nu?

whiplash utrecht

Als u whiplash klachten ervaart raden we u aan om kennis te maken met Posturefixx. Wij zijn een praktijk in Utrecht waar we ons richten op chiropractie. Onze ervaren en deskundige arts Alexander Yu weet als geen ander hoe het menselijke lichaam werkt. Met behulp van een op maat gemaakte behandeling helpt hij u van uw klachten af. Het kan hierbij zowel om pijnklachten als bijvoorbeeld slapeloosheid of duizeligheid gaan. De behandeling wordt altijd afgestemd op uw klachten, uw gezondheid en conditie. Ook als u al jarenlang rondloopt met bijvoorbeeld hoofdpijn na een whiplash, kunnen wij u helpen.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Meer weten over de behandeling na een whiplash?

Wilt u meer weten over de behandeling? Bijvoorbeeld over hoe wij te werk gaan en of de behandeling vergoed wordt door de verzekeraar? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u veel praktische informatie. Zo is het goed om te weten dat wij u niet alleen in de praktijk behandelen, maar ook tips, oefeningen en adviezen geven die u thuis kunt toepassen. Door op alle gebieden met u mee te denken, is onze behandeling extra effectief. Mocht u vragen hebben of direct een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie