Posturefixx biedt verlichting bij een hernia

Iedereen die wel eens een hernia gehad heeft, weet hoe ontzettend pijnlijk het is. Bij een hernia wilt u dan ook maar één ding: zo snel mogelijk geholpen worden door een ervaren en vakkundige chiropractor. Bij Posturefixx bieden we graag verlichting bij een hernia. Met behulp van chiropractie helpen we u van allerlei (acute) pijnklachten en gezondheidsproblemen af. In het geval van een hernia zullen we ons in eerste instantie op pijnverlichting richten. Daarna zullen we echter ook kijken hoe u een hernia in de toekomst kunt voorkomen. Een gezondere vandaag en een beter morgen begint bij Posturefixx!

Het verhelpen van hernia klachten

hernia

Het verhelpen van hernia klachten doen we met een snelle en effectieve behandeling. Daarnaast zullen we onderzoeken wat de oorzaak van uw hernia is en welke aanpassingen u kunt doen in uw dagelijkse leven. Zo geven we u graag tips voor een gezonde levenswijze. U zult hierdoor niet alleen merken dat uw klachten sneller verdwijnen maar ook dat u beter in uw vel komt te zitten. Bij chiropractie draait het namelijk allemaal om het grotere plaatje. Door alle aspecten van uw gezondheid aan te pakken, behalen we de beste resultaten. Zowel op de korte als op de lange termijn!

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Maak kennis met Posturefixx

Als u een hernia hebt, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Neem daarom direct een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Online vindt u meer informatie over de behandeling, ons team en de tarieven. Vraag eventueel direct na bij uw verzekeraar of zij onze behandelingen vergoeden. Mocht u vragen hebben of direct een afspraak willen maken, bereik ons dan direct. Wij zijn goed bereikbaar via de telefoone-mail en WhatsApp. Goed om te weten: ook bij andere pijnklachten en gezondheidsproblemen kunnen we u goed helpen. Zo zijn onze behandelingen onder andere effectief bij rug– en nekklachtenzenuwpijnartrose en slapeloosheid.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie