Behandeling bij scoliose

Scoliose is een aandoening waarbij de rug en schouders niet recht staan. Door deze verkromming in de wervelkolom, kan er een bocht ontstaan. Scoliose kan allerlei klachten veroorzaken zoals pijn, vermoeidheid en ademhalingsproblemen. Het is dan ook van belang om scoliose (soms bij jonge kinderen) snel en effectief aan te pakken. Een manier om dit te doen is met behulp van een chiropractor. Bent u op zoek naar iemand die u of uw kinderen van scoliose kan afhelpen? Maak dan kennis met Posturefixx. Wij zijn een praktijk in Utrecht met veel ervaring met verschillende soorten pijnklachten.

Scoliose klachten: opheffen van blokkades en verschuivingen

scoliose

Onze behandelmethode om scoliose klachten op te lossen is gericht op het opheffen van blokkades en verschuivingen. Om dit te kunnen doen zullen we eerst een uitgebreid onderzoek moeten uitvoeren. Hierna stellen wij een behandelplan op waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Naast dat wij het probleem verhelpen, kijken we ook met u mee naar de toekomst. Zo kan het belangrijk zijn om aan de houding te werken. Mocht het nodig zijn, dan zullen we u doorverwijzen naar een arts of een fysiotherapeut. Ons doel is om u een pijnvrije en gezonde toekomst te bieden.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Meer weten over scoliose?

Wilt u meer weten over onze behandeling bij scoliose in Utrecht? Neem dan een kijkje op onze website of contacteer ons direct. Online vindt u veel praktische informatie en stelt ons team zich voor. Daarnaast vindt u online al onze contactgegevens. We nodigen u graag uit in onze praktijk in Utrecht voor een kennismaking. Tot slot kunt u ons volgen op social media of bereiken als u last hebt van andere klachten. Onze behandelmethode is namelijk niet alleen effectief bij scoliose maar ook bij diverse, andere gezondheidsproblemen. We zien u graag terug bij Posturefixx.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie