Over ons

Onze ethos

Nadat we een goed beeld hebben gekregen van uw gezondheid, ontwikkelen we een professioneel zorgplan dat goed aansluit op uw huidige situatie en persoonlijke drijfveren.

Ons team is getraind vooruit te kijken en onze cliënten te leren wat ervoor nodig is om hen naar het juiste gezondheidsniveau te tillen. 

Verder, zullen we u gerichte vaste routines aanreiken, waarmee u een gezondere levensstijl ontwikkelt.

Onze acties bepalen wie wij als mens zijn. Om onze ongezonde gedragspatronen en lichaamshouding te veranderen, is deskundig advies van fundamenteel belang. Samen zorgen we ervoor dat u zowel op korte als op lange termijn een gezonder leven leidt.
0
Landen waar hij heeft gewerkt
0+
Aantal Behandelingen Gegeven
0
Werkzaam sinds

Onze Zuid-Afrikaanse collega

Dr. Nick Bunger

Bsc M.Chiro

Meet My Advisor

Mijn naam is Anne, ik ben 25 jaar en ben opgegroeid in Sliedrecht. Voor mijn studie Communicatie-en Informatiewetenschappen aan de UU ben ik in 2014 naar Utrecht verhuisd, en ik ben verliefd geworden op deze stad. Zo nu en dan heb ik een periode in het buitenland gewoond, want ik houd veel van reizen, maar Utrecht is toch echt mijn thuis geworden.

Na mijn studie ben ik de HR / recruitment wereld ingerold, waarbij ik mijn passie om mensen aan een leuke baan te helpen, verder heb ontwikkeld. Maar daar houdt het niet op voor mij, ik heb altijd interesse gehad in het helpen van mensen. Zo heb ik ook veel vrijwilligerswerk gedaan en heb ik altijd een interesse gehad in de gezondheidszorg.

De hond

Starlord de Pomchi

2 Landen gewoond

Geboren 2014

Lacht constant van oor tot oor

Ontdek hoe we u verder kunnen helpen