Ontmoet het Posturefixx team

Bij Posturefixx werken de beste chiropractors en medewerkers uit verschillende delen van de wereld. Wij investeren in voortdurende training en opleiding van ons personeel en onze inclusieve, klantgerichte cultuur is wat het Posturefixx team anders maakt dan alle andere. 

Ontmoet de Chiropractoren

Dr. Alexander Yu

Bsc Doctor of Chiropractic

Ik heb eerst 5 jaar in Canada gewerkt voordat ik besloot om in Nederland te gaan werken. In Canada heb ik me gespecialiseerd in ongevallen met motorvoertuigen en hersenschuddingen. Momenteel werk ik aan de groei van posturefixx en het verlenen van zorg aan de Nederlandse gemeenschap en hopelijk nog veel meer. 

Nick Bunger

Bsc M.Chiro

Hallo, ik ben Nick. Ik kom uit het zonnige Zuid-Afrika. Ik werk sinds 2016 als chiropractor in Nederland. Als chiropractor wil ik mensen graag laten zien hoe geweldig hun lichaam en leven kan zijn. Ik geloof dat we allemaal deel uitmaken van de balans van de natuur en hoe dichter we daarbij kunnen zijn, hoe meer we kunnen genieten van geluk en gezondheid bij onszelf en degenen om ons heen. Ik kijk ernaar uit om mijn tijd met u te delen. 

Dr. Holly Schonberger

Bachelors of Psychology

Hallo, ik ben Dr. Holly en ik kom uit de USA. Ik ben sinds 2019 als chiropractor aan het werk, en ik heb zowel in de VS als in NL gepraktiseerd. Ik ben gespecialiseerd in zachte techniek benaderingen en ik heb mensen van alle leeftijden behandeld. Mijn passie en expertise is het werken met mensen die hersenschuddingen en/of traumatisch hersenletsel hebben meegemaakt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! 

Maria Feiler

Maria Feiler

Graduate of AECC, England

Hallo, mijn naam is Maria en ik kom uit Duitsland. Ik heb de afgelopen jaren in Engeland gewoond en ik realiseerde me hoe leuk ik het vind om te reizen en andere culturen en landen te ontdekken. Daarom besloot ik een nieuw avontuur aan te gaan in Nederland. Mensen helpen en beter maken is altijd al een passie van me geweest. Ik geloof sterk dat chiropractische zorg niet alleen gaat over het aanpakken van fysieke ongemakken, maar ook over het bereiken van balans en harmonie in onszelf. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!  

Ontmoet de chiropractische adviseurs

Anne de Heer

Chiropractisch Adviseur

Mijn naam is Anne. Ik ben opgegroeid in Sliedrecht. Voor mijn studie Communicatie-en Informatiewetenschappen aan de UU ben ik in 2014 naar Utrecht verhuisd, en ben ik verliefd geworden op de stad. Zo nu en dan heb ik een periode in het buitenland gewoond, want ik houd veel van reizen, maar Utrecht is toch echt mijn thuis geworden. Na mijn studie ben ik de HR / recruitment wereld ingerold, waarbij ik mijn passie om mensen aan een leuke baan te helpen, verder heb ontwikkeld. Maar daar houdt het niet op voor mij, ik heb altijd interesse gehad in het helpen van mensen. Zo heb ik ook veel vrijwilligerswerk gedaan en heb ik altijd een interesse gehad in de gezondheidszorg. Ik zag wat voor effecten chiropractie had op de mens, en vond dit zo interessant dat ik het ook wilde studeren. Momenteel werk ik als advisor voor Posturefixx en ben ik een chiropractie student. 

Anne Mulder

Chiropractisch Adviseur

Hi! Ik ben Anne, 22 jaar en ik kom uit Huizen. Ik ben in 2022 afgestudeerd voor mijn Bachelor Psychologie. De psychologie blijft mijn grootste passie en ik zal hier vanaf september 2023 dan ook nog een Master in gaan volgen. De werking tussen lichaam en geest interesseert mij enorm en hier ben ik dan ook veel mee bezig. Dit is ook wat mij zo verraste aan de chiropractie, omdat dit ook hier een belangrijk uitgangspunt is.
Verder houd ik ervan de natuur in te gaan of juist thuis lekker creatief bezig zijn, ik verveel me in ieder geval nooit. Maar mijn aller grootste liefde is mijn trouwe Golden Retriever Joep! 

Alexandra Farkas

Chiropractisch Adviseur

Mijn naam is Alexandra en ik woon vanaf mijn 16e in Nederland. Mijn studies heb ik in de richting business and management gedaan en ben ik in de logistiek wereld gaan werken, waar ik veel met operationele processen bezig was geweest. Ik vind het heel interessant hoe de dingen in elkaar zitten en hoe ik ze beter en efficiënter kan maken. Hiernaast was ik altijd benieuwd naar mensen en hun levensverhalen. De afgelopen 6 jaar heb ik als vrijwilliger bij zorghuizen en met kinderen gewerkt. Fascinerend hoe vrij kinderen kunnen bewegen en op latere leeftijd deze vrije connectie met ons lichaam raken wij kwijt. Ik wil graag dat mensen hun manier vinden om deze connectie te kunnen behouden. 

Lativa Lynch

Chiropractische Adviseur

Het is mijn overtuiging dat het herstellen van balans tussen lichaam en geest essentieel is voor een vervuld leven. Mijn werk is mijn passie, en ik ben vastbesloten om mensen te helpen hun welzijn te herstellen, ongeacht de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

Naast mijn werk, geniet ik van de eenvoudige geneugten van het leven: de prachtige natuur en de vrijheid die het te bieden heeft. Ik geef ruimte aan mijn creatieve kant, rijd graag motor en zoek altijd naar nieuwe manieren om mezelf uit te dagen en te ontwikkelen.

Ik heb door de jaren heen verschillende paden bewandeld, maar één ding is constant gebleven: mijn passie voor het werken met mensen. Ik nodig je uit om mijn website verder te verkennen en te ontdekken hoe ik je kan begeleiden naar een leven vol balans, welzijn en veerkracht. 

Ontmoet de massage therapeuten

Dianne Boothroyd

Massage therapist

Dianne heeft haar wortels in Engeland maar woont sinds 2000 in Nederland. Haar diploma’s en certificaten heeft ze in Engeland, Australië en Nederland verworven bij gerenommeerde opleidingsinstituten. Sinds februari 2007 is ze in het bezit van het Certificaat TouchPro® voor stoelmassage.  

meriela

Mariëlla van Brenk

Massage therapist

Ik werk vanuit een holistische visie en zie de mens als één geheel. Je lichaam, emoties, gedachten en sociale omgeving zijn met elkaar verbonden en hebben effect op elkaar. Ik help jou, met een open-mind, om bewust te worden van de verbindingen tussen je lichaam, emoties, gedachten en je omgeving, zodat je leert om altijd weer bij jezelf terug te kunnen komen, bij jouw eigen natuur, jouw kracht.

Mijn behandelingen gaan uit van het zelf genezend vermogen van het lichaam, gelijkwaardigheid, liefde, respect, verbinding, zingeving en vrijheid in wie je werkelijk bent.  

Klaar om uw gratis telefonische intake te plannen?

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie