Prijzen & diensten

Bij PostureFixx staat jouw welzijn centraal, en we zijn vastberaden om je te helpen een leven zonder pijn te leiden. Bovendien begrijpen we het belang van toegankelijke zorg, en daarom hebben we goed nieuws voor degenen met een aanvullende verzekering!

Welkom bij PostureFixx: Waar Jouw Welzijn Onze Passie Is!

Boek uw gratis telefoongesprek

Kom gerust langs bij PostureFixx, waar we jouw welzijn vooropstellen. Onze vriendelijke groep chiropractoren is er om je te ondersteunen bij allerlei gezondheidskwesties, of het nu rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of andere ongemakken zijn. We verwelkomen je graag!

Waar wij voor staan

  • Betaalbaarheid: Bij PostureFixx geloven we in betaalbare zorg die voor jou toegankelijk is.

  • Individuele Aanpak: We nemen de tijd om jou persoonlijk te leren kennen, zodat we een aanpak kunnen ontwerpen die specifiek is voor jouw behoeften.

  • Deskundigheid: Ons team van experts staat voor je klaar, klaar om de hoogwaardige chiropractische zorg te bieden waarop je kunt vertrouwen.

  • Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid is ons doel. Bij PostureFixx draait alles om jou, en we zijn hier om aan jouw behoeften te voldoen.

Prijzen

Wij bellen u op het door u geboekte tijdstip. Dit gesprek is om u en uw gezondheidsproblemen beter te leren kennen. Het gesprek duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Daarna kiezen we samen een datum om uw intake in te plannen.

Klik hier om een gratis telefonisch intake gesprek in te plannen

We doen een paar onderzoeken en spreken u uitgebreider over uw situatie. We voeren ook een detailscan van de lichaamshouding uit. Daarna stellen wij een zorgplan voor om uw gezondheidstoestand aan te pakken. Na uw intake beginnen we alvast aan uw eerste chiropractische correctie. De totale tijd voor de intake+behandeling is ongeveer 45 minuten.

We voeren grondig onderzoek uit en bespreken uitgebreid de situatie van uw baby. We voeren ook een zorgvuldige scan van de lichaamshouding van uw baby uit. Vervolgens stellen wij een zorgplan op om de gezondheidstoestand van uw baby aan te pakken. Na de intake beginnen we met de allereerste zachte chiropractische correctie voor uw baby. De totale tijd voor de intake en behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Bij Network Spinal Analysis (NSA) wordt een niet-invasieve benadering van chiropractische zorg gevolgd. Tijdens een NSA-sessie zal de chiropractor lichte aanrakingen en bewegingen op specifieke punten van de wervelkolom toepassen. Dit stimuleert het zenuwstelsel en helpt om vastzittende spanning en stress in het lichaam vrij te geven. Het doel van NSA is om het bewustzijn van het lichaam te vergroten, fysieke en emotionele spanning te verminderen en het algemene welzijn te verbeteren. Het is een zachte en geleidelijke aanpak die gericht is op het activeren van het natuurlijke genezingsvermogen van het lichaam.

Bespreek Jouw Ideale Pakket Bij Je Intake

Bij PostureFixx geloven we in persoonlijke zorg. Tijdens je intake bespreken we jouw behoeften en doelen, zodat we het perfecte pakket kunnen samenstellen. Welzijn op maat, alleen voor jou.

*pakketen hieronder zijn standaard, na jouw intake wordt er besproken hoeveel sessie je nodig zou hebben. 

Klik hier voor het volledige prijsschema

Essentiele zorg

Voor regelmatige ondersteuning
655 Eenmalig
 • Intake + behandeling
 • 11 behandelingen
 • Rapport met bevindingen
 • Persoonlijk advies en oefeningen

Optimale Herstel

Hersteltraject voor algemene Klachten
985 Eenmalig
 • Intake + behandeling
 • 17 behandelingen
 • Rapport met bevindingen
 • Persoonlijk advies en oefeningen
Most advised

Compleet Hersteltraject

Voor uitgebreide, langdurige zorg
1315 Eenmalig
 • Intake + behandeling
 • 23 behandelingen
 • Rapport met bevindingen
 • Persoonlijk advies en oefeningen
Tariefschema voor zorgplan na intake

11 visit careplan

€605

12 visit careplan

€660

17 visit careplan

€935

18 visit careplan

€990

23 visit careplan

€1265

24 visit careplan

€1320

U bent bij ons
in goede handen

Meer dan 100 reviews met 5 sterren

Merve Karakas
Lees verder
Zeer, zeer tevreden over de behandelingen, professionaliteit en de mederwerks/behandelaars! Uit de optiek van een kanker patient kan ik zeggen dat ik veel fijner mijn dagen door breng in het leven, in vergelijking voor mijn ontmoeting met Posturefixx! Ik raad het iedereen aan die met klachten, PDS, obstipatie en andere talloze klachten lopen!
Kees Capteyn
Lees verder
Volledig van mijn rugpijn verlost. Na eerste intensieve reeks van 15 behandelingen Ook houding sterk verbeterd, veel rechtere rug. Zeker een aanbeveling. Alex is bovendien zeer symphtieke man.
Martijn Iseke
Lees verder
Goed geholpen met het verminderen van de klachten in mijn rug en de stand van mijn lichaam. Uiteindelijk gaat het er ook om hoeveel tijd en energie je buiten de behandelingen om stopt in de oefeningen die je mee krijgt. Anders vertraag je het proces. Professionele aanpak en zeer vriendelijke mensen van Posturefixx. Zeker aan te raden!
Vorige
Volgende

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie