Locatie Utrecht

locatie utrecht chiropractor

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08:30 – 12:30 & 15:30 – 19:00
Zaterdag:
09:00 – 13:00

Voor afspraken:
030 227 1396 
hello@posturefixx.nl

Adres: 
Biltstraat 28
3572 BB Utrecht

Parkeren:
Betaald straatparkeren aan de Bilstraat, Zone A2.

Boek uw Gratis
Telefonische Intake

Ons gezondheidsteam

Onze deskundige chiropractors en adviseurs helpen u van uw pijnklachten af

Nick Bunger

Bsc M.Chiro

Dr. Holly Schonberger

Bachelors of Psychology

Voortdurende zorg en service

Onze cliënten blijven zorg ontvangen zodat zij optimaal kunnen functioneren en de beste gewoontes creëren in hun dagelijkse leven.

Comfort straalt een gevoel/sfeer uit

De kern van onze praktijk is de essentie van comfort. Wij stellen uw comfort boven alles en stellen onze diensten af op uw behoeften, of het nu gaat om algemene zorg, gezinszorg of werken aan uw houding.

Wij zorgen voor alles, en u kunt erop vertrouwen dat wij een compleet behandelplan bieden aan u en uw hele familie.

Vergoeding

Wij zijn geregistreerde chiropractoren en zolang u verzekerd bent kunt u geld terugkrijgen van de zorgverzekering.

Wilt u weten hoeveel u vergoed kunt krijgen? Bekijk dan de website van Zorgwijzer

U bent bij ons
in goede handen

Meer dan 100 reviews met 5 sterren

Merve Karakas
Lees verder
Zeer, zeer tevreden over de behandelingen, professionaliteit en de mederwerks/behandelaars! Uit de optiek van een kanker patient kan ik zeggen dat ik veel fijner mijn dagen door breng in het leven, in vergelijking voor mijn ontmoeting met Posturefixx! Ik raad het iedereen aan die met klachten, PDS, obstipatie en andere talloze klachten lopen!
Kees Capteyn
Lees verder
Volledig van mijn rugpijn verlost. Na eerste intensieve reeks van 15 behandelingen Ook houding sterk verbeterd, veel rechtere rug. Zeker een aanbeveling. Alex is bovendien zeer symphtieke man.
Martijn Iseke
Lees verder
Goed geholpen met het verminderen van de klachten in mijn rug en de stand van mijn lichaam. Uiteindelijk gaat het er ook om hoeveel tijd en energie je buiten de behandelingen om stopt in de oefeningen die je mee krijgt. Anders vertraag je het proces. Professionele aanpak en zeer vriendelijke mensen van Posturefixx. Zeker aan te raden!
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Voor meer antwoorden op vragen rondom chiropractie
en Posturefixx kan je terrecht op onze FAQ paginga.
Wat doet een chiropractor?
Chiropractors zijn goed getrainde, universitair opgeleide artsen en experts op het gebied van de werking van de wervelkolom, blessurepreventie, houding, lichaamsbeweging, revalidatie en vele andere gebieden van sport, gezondheid en mentale stabiliteit.

Chiropractors zijn de enige professionals die getraind zijn in het juist analyseren en corrigeren van subluxaties/ blokkades in de wervelkolom (scheefstand in de wervelkolom die constante druk uitoefent op de vitale zenuwen en de optimale werking van het lichaam verstoort). Deze subluxaties resulteren in een afnemende gezondheid en verschillende lichamelijke klachten.

De Chiropractor richt zich op het herstel van normale beweging van de wervelkolom en de juiste positie van de ruggenwervels. Scheefstand, onbalans en subluxaties hebben een ingrijpend, negatief effect op uw zenuwstelsel en op hoe we ons leven ervaren.
Heb ik een doktersverwijzing nodig en wordt chiropractie vergoed?
Nee, chiropractors kunnen een lichamelijke klacht beoordelen en behandelen zonder doorverwijzing van een (huis)arts. De meeste zorgverzekeringen vergoeden chiropractie als u aanvullend verzekerd bent. Meestal valt het onder de dekking van alternatieve geneeswijzen en de vergoeding is per pakket verschillend.

U ontvangt na elk consult van ons een factuur die u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekering.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal behandelingen varieert en is sterk afhankelijk van uw leeftijd, stressfactoren, hoelang de klachten al aanwezig zijn en uw herstelproces. Natuurlijk is dit sterk gelinkt aan hoe goed u voor uw lichaam zorgt.

Tijdens het tweede bezoek bespreekt de chiropractor het behandelplan voor uw herstel, afgestemd op het zo spoedig mogelijk halen van uw doelen. U krijgt na een aantal adjustments een revaluatie om de voortgang te bepalen. Uw chiropractor werkt, indien van toepassing, nauw samen met de fysiotherapeut om u te helpen uw gezondheidsdoelen te realiseren.
Hoe weet ik of ik/ mijn gezin chiropractie nodig heeft?
U hoeft geen pijn te hebben om een chiropractor te bezoeken. De botten van uw wervelkolom zijn verantwoordelijk voor het beschermen van uw fragiele zenuwstelsel. Uw zenuwstelsel staat bekend als het hoofd aansturingsysteem, omdat het alle systemen reguleert en aanstuurt, waaronder uw bloedsomloop, organen, ademhaling, en spierstelsel om er maar een paar te noemen!

Net zoals het belangrijk is zo vroeg mogelijk te beginnen met het raadplegen van een tandarts voor onze tandheelkundige zorg, is het ook essentieel dat u een getrainde professional laat kijken naar uw wervelkolom en uw zenuwstelsel. Iedereen met een wervelkolom heeft een chiropractor nodig.

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie