Slapeloosheid

Lukt het niet om ’s nachts de slaap te vatten of wordt u elke ochtend veel te vroeg wakker? Dan is de kans groot dat u aan slapeloosheid leidt. Slapeloosheid is een aandoening waarbij u chronisch slecht slaapt. De oorzaak kan zowel mentaal als lichamelijk zijn. Misschien heeft u zelf een idee wat u wakker houdt of misschien tast u in het duister over de reden achter uw slechte slaappatroon. Eén ding is in ieder geval duidelijk: u wilt iets tegen uw slapeloosheid doen. De weinige uurtjes slaap kunnen namelijk een grote invloed hebben op bijvoorbeeld uw humeur, concentratievermogen en gezondheid.

Chiropractie bij slapeloosheidsklachten in Utrecht

slapeloosheid utrecht

Posturefixx is een chiropractie kliniek waar we slapeloosheidsklachten aanpakken op een super effectieve wijze. Zo gaan we eerst onderzoek doen naar de oorzaak van uw klachten. Heeft u misschien ergens pijn? Of is de slapeloosheid het gevolg van stress, de menopauze of een ongeluk? Als we weten wat de boosdoener is, stellen we een behandelplan op. De behandeling bestaat uit het in balans brengen van u en uw lichaam. Dit doen we door blokkades op te heffen door middel van impulsen/ druktechnieken (ook wel bekend als het knakken van u gewrichten) en door uw levenswijze onder de loep te nemen. De combinatie van deze factoren leidt namelijk tot indrukwekkende resultaten.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Meer weten over Posturefixx?

Wilt u meer weten over Posturefixx en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website. Hier stelt onze dokter, Alexander Yu, zich voor en vindt u meer praktische informatie over de behandeling. Ontdek bijvoorbeeld wat onze tarieven zijn, waar onze kliniek zich bevindt en hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook leest u meer over onze visie op gezondheid. Posturefixx staat namelijk voor een gezonder vandaag, een beter morgen én een gezondere toekomst. Bent u enthousiast geworden? Neem dan direct contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen of kunnen meteen een afspraak voor u inplannen.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie