Behandelplan op maat voor schouderpijn

Bij Posturefixx pakken we schouderpijn graag aan. Wij zorgen ervoor dat u weer zorgeloos kunt leven, zonder voortdurend pijn te hebben. Hoe we dit doen? Dat is met behulp van chiropractie. Dit is een behandelingswijze waarbij we knelpunten en blokkades in uw lichaam proberen op te heffen. Hiervoor voeren we van tevoren een uitgebreid onderzoek uit. Het is namelijk van groot belang om de oorzaak van uw schouderpijn te achterhalen. Zodra we weten wat de boosdoener is, kunnen we gericht te werk gaan. Zo krijg u een behandelplan op maat en adviseren we u over een goede houding en een gezonde levenswijze.

Pijn schouder en veel meer pijnklachten

schouderpijn utrecht

Met onze behandelwijze kunnen we pijn in de schouder én heel veel andere pijnklachten verhelpen. Juist doordat we ons niet alleen focussen op uw schouder maar op uw gezondheid in het algemeen, kunnen we zeer effectief werken. Ons doel is dan ook om de pijn te verminderen of te verhelpen en u een gezonde toekomst te bieden. Wist u bijvoorbeeld dat schouderpijn veroorzaakt kan worden door stress of andere mentale problemen? De gevolgen hiervan zijn soms enorm groot, waardoor het belangrijk is om schouderpijn snel aan te pakken.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Snel en effectief schouderpijn in Utrecht genezen?

Wilt u snel en effectief schouderpijn in Utrecht laten genezen? Lees dan verder op onze website of neem direct contact met ons op. Op onze website vindt u veel informatie die nuttig kan zijn als u interesse hebt in onze behandelingen. Natuurlijk kunt u ons ook even bellene-mailen of benaderen via WhatsApp als u een vraag hebt of direct een afspraak wilt maken. Aarzel vooral niet en laat ons u op weg helpen naar een gezonde en pijnvrije toekomst. Graag tot ziens bij Posturefixx in Utrecht.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie