Snel en effectief van uw rugklachten af

Wilt u snel en effectief van uw rugklachten afgeholpen worden? Maak dan kennis met het enthousiaste en deskundige team van Posturefixx Utrecht. Met behulp van chiropractie gaan we de blokkades in uw lichaam te lijf. Uiteraard doen we dit niet voordat we uw pijnklachten uitgebreid onderzocht hebben. Het is namelijk belangrijk om te achterhalen wat de achterliggende oorzaak is van uw pijn. Zo is misschien een verkeerde houding de boosdoener of wordt uw pijn veroorzaakt door stress. Als de pijn is ontstaan door een acuut probleem, zoals een hernia, kunnen we u natuurlijk ook helpen.

Klachten aan uw rug: wat nu?

ruglachten utrecht

Als u klachten aan uw rug heeft, raden we u aan om verder te lezen op onze website. Hier vindt u veel praktische informatie over onze behandelmethode en ons team. Ook vindt u online meer informatie over onze tarieven en de (eventuele) vergoeding van uw verzekeraar. Voor de kosten van de behandeling hoeft u namelijk niet altijd zelf op te draaien. Als u interesse heeft, kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren. Wij vertellen u graag meer of kunnen u uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking in onze kliniek in Utrecht.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Rugklachten en meer

Bij Posturefixx helpen we u niet alleen van rugklachten af, wij kunnen helpen bij nog veel meer gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan schouderpijnzenuwpijnnekpijn maar ook aan klachten zoals slapeloosheid of vermoeidheid. Ziet u het zitten om voor eens en voor altijd van uw rugklachten afgeholpen te worden? Neem dan gerust contact met ons op. Via de e-mailtelefoon of WhatsApp staan we u graag te woord. Tot slot kunt u ons volgen via social media als u op de hoogte gehouden wilt worden van alle ontwikkelingen bij Posturefixx!

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie