Heuppijn in Utrecht verlichten en verhelpen

Heuppijn kan ontstaan na een valpartij, ongeluk of een medische aandoening. Vervelend, want constant pijn hebben kost veel energie. Daarnaast kan de pijn uw leven beheersen. Activiteiten die u eerder ondernam, kunnen nu namelijk lastig of onmogelijk zijn. Wilt u snel en effectief van uw heuppijn afgeholpen worden? Maak dan kennis met Posturefixx. Wij zijn gespecialiseerd in chiropractie en kunnen hiermee meerdere pijnklachten en gezondheidsproblemen verhelpen. Onze behandelingen worden altijd op maat gemaakt. Dit doen we om uw probleem écht te kunnen verhelpen. Wij beloven u op de korte termijn pijnverlichting en op de lange termijn een gezonder leven!

Plan van aanpak bij pijn in de heup

Ons plan van aanpak bij heuppijn is duidelijk. Allereerst gaan we de oorzaak van jouw pijnklachten achterhalen. Als we weten waar het probleem ligt, kunnen we namelijk een behandeling op maat maken. We zullen hiervoor meerdere onderzoeken uitvoeren. Vervolgens gaan we aan de slag. Onze behandelmethode is gericht op het opheffen van blokkades in uw lichaam. Dit doen we door niet alleen naar uw heup te kijken maar naar uw algemene gezondheid en lichaam. Door bijvoorbeeld ook uw levenswijze te bestuderen, kunnen we het probleem oplossen en in de toekomst wellicht voorkomen.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Heuppijn in Utrecht? Contacteer ons direct

Bent u in Utrecht en heeft u last van heuppijn? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij beantwoorden al u vragen of kunnen direct een afspraak inplannen in onze kliniek in Utrecht. Natuurlijk kunt u ook eerst even verder kijken op onze website. Neem vooral de tijd om kennis te maken met ons team, onze blogs te lezen en meer te weten te komen over onze behandelingen. Tot slot vindt u online praktische informatie over onze tarieven, de mogelijke vergoeding van uw verzekeraar en onze contactgegevens. Wij hopen u snel te mogen begroeten in Utrecht!

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie