Gewrichtspijn

Als u last hebt van gewrichtspijn, wilt u hier natuurlijk zo snel en effectief mogelijk bij geholpen worden. Deze vervelende pijn heeft namelijk een negatieve invloed op uw bezigheden en humeur. Bij Posturefixx bieden we een behandeling gericht op het opheffen van blokkades in uw gewrichten en lichaam. De blokkades in uw gewrichten veroorzaken namelijk de pijn, stijfheid en (mogelijk) andere klachten zoals slapeloosheid. Wij maken een behandeling op maat en zorgen ervoor dat u een zorgeloze en pijnvrije toekomst tegemoet gaat. Hoe wij werken? Dat is met behulp van chiropractie, waarbij niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak wordt aangepakt.

Wat kan chiropractie betekenen bij pijn gewricht

chiropractor gewrichtspijn utrecht

Chiropractie kan veel voor u betekenen bij pijn in de gewrichten. De behandeling herstelt namelijk de balans in uw lichaam en maakt de gewrichten losser en soepel. Daarnaast nemen we uw levenswijze onder de loep. Voor het genezingsproces is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat u voldoende beweegt. Veel mensen zijn geneigd om dit niet te doen vanwege de pijn die ze ervaren. Toch kunnen bepaalde sporten of oefeningen ervoor zorgen dat uw pijnklachten verminderen. Tot slot kan het verstandig zijn om uw dieet aan te passen of bepaalde vitamines te slikken.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Meer weten over behandeling bij gewrichtspijn in Utrecht?

Wilt u meer weten over de behandeling bij gewrichtspijn in Utrecht? Neem dan een kijkje op onze website. Hier leest u in onze blogs meer over de behandelingen, de klachten die wij kunnen verhelpen en ons team. Daarnaast vindt u online praktische informatie. Lees bijvoorbeeld meer over de tarieven, de mogelijke vergoeding van de verzekeraar of zoek meteen onze contactgegevens op. U kunt ons altijd bereiken als u een vraag heeft of direct wilt beginnen met een passende en persoonlijke behandeling voor uw klachten. Graag tot ziens bij Posturefixx.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie