Houding verbeteren

Een goede houding is erg belangrijk. In een verkeerde houding lopen, zitten, werken of sporten kan namelijk allerlei lichamelijke klachten als gevolg hebben. Denk hierbij aan chronische rug– en nekpijn maar ook aan hoofdpijn, een hernia of blessures. Een slechte houding is soms iets wat men onbewust heeft aangeleerd maar kan ook ontstaan door een medisch probleem zoals scoliose of een been die langer is dan de ander. Wilt u aan de slag met uw houding in Utrecht? Maak dan kennis met het team van Posturefixx. Wij zijn een enthousiaste en vakkundige praktijk in Utrecht waar we ons richten op chiropractie.

Onze behandeling rughouding

houding

Onze werkwijze om uw rughouding Utrecht te verbeteren is simpel. Allereerst zoeken we naar de oorzaak. Waardoor ontstaat uw slechte houding? Als dit een medisch probleem is, zullen we dit eerst moeten aanpakken. Vervolgens stellen we een behandeling op maat op. Soms is het nodig om een medisch probleem te verhelpen, soms is het vooral belangrijk om met oefeningen aan de houding te werken. Doordat onze behandelmethode op maat gemaakt wordt, is chiropractie geschikt voor jong en oud. Aarzel dan ook niet om bij ons aan te kloppen als uw kind bijvoorbeeld een slechte houding heeft.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Maak een afspraak bij Posturefixx

Wilt u meer weten over onze behandeling bij een verkeerde houding? Of ondervindt u andere pijnklachten waarbij u graag geholpen wilt worden? Lees dan rustig verder op onze website. Online hebben wij veel praktische informatie geplaatst en kunt u alvast kennis maken met onze dokter Alexander Yu. Als u direct een afspraak wilt maken of vragen hebt, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. U bereikt Posturefixx via de telefoon, app, e-mail of social media. We hopen u snel terug te zien bij Posturefixx in Utrecht!

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie