Chiropractor zwangere vrouwen: oplossing bij zwangerschapsklachten?

Veel vrouwen lopen tijdens hun zwangerschap tegen klachten aan. Het is fysiek zwaar om een kind te dragen en u krijgt te maken met verschillende veranderingen in uw lichaam en hormoonhuishouding. Klachten zoals bekkeninstabiliteit, rugpijn en opgezwollen voeten zijn dan ook veelvoorkomend. Een oplossing hiervoor is een bezoek aan de chiropractor zwangere vrouwen. Een chiropractor maakt een behandeling die is afgestemd op uw zwangerschap, klachten en fysieke gezondheid. Uiteraard is de behandeling zonder gevaar voor de baby. Na het traject zult u zich beter voelen en meer kunnen genieten van de zwangerschap.

Chiropractie zwangerschap bij PostureFixx

chiropractor zwangere vrouwen

Bij PostureFixx bent u welkom voor chiropractie zwangerschap. Onze ervaren behandelaar Alexander Yu weet als geen ander de balans in uw lichaam te herstellen. Zo begint de behandeling met een telefonische intake waarin we uw klachten rustig bespreken. Vervolgens nodigen we u uit op onze praktijk in Utrecht of Bussum. Hier praten we verder over uw gezondheid en de zwangerschap en voeren we een aantal diagnostische scans uit. Aan de hand van de scans maken we een behandelplan op maat die bestaat uit meerdere fases. Uiteraard houden we hierbij rekening met de verloop van uw zwangerschap en uitgerekende datum.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Meer weten over een bezoek aan de chiropractor tijdens zwangerschap?

Wilt u meer weten over een bezoek aan de chiropractor tijdens zwangerschap? Benader ons dan via de WhatsApp of Live Chat. Wij beantwoorden uw vragen graag. Uiteraard vindt u ook online meer informatie over wie wij zijn en welke klachten wij kunnen verhelpen. Heeft u interesse? Maak dan direct een afspraak voor een telefonische intake. Na afloop van de intake plannen we graag een datum voor de eerste behandeling op onze praktijk. Goed om te weten: op onze website vindt u meer informatie over mogelijke vergoedingen van uw verzekeraar. In sommige gevallen worden uw kosten gedekt door uw aanvullende zorgverzekering.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie