Alexander Yu: chiropractor Zeist

Bent u op zoek naar een ervaren, enthousiaste én vakkundige chiropractor Zeist? Maak dan kennis met Alexander Yu van Posturefixx. Bij Posturefix helpen we u bij diverse klachten omtrent uw mentale gezondheid, sociale welzijn en fysieke staat. Dit doen we door de balans in uw lichaam te herstellen. Hoe wij hiervoor precies te werk gaan? Dat is uiteraard afhankelijk van uw klachten en wensen. In elk geval zullen wij beginnen met een uitgebreid vooronderzoek waarbij wij uw problemen in kaart brengen. Aan de hand hiervan kan een behandeling op maat worden gemaakt. Wij verhelpen dagelijks lichamelijke klachten van rugklachten tot een whiplash.

Voor wie is chiropractie Zeist geschikt?

chiropractor zeist

Chiropractie Zeist is geschikt voor jong en oud. Zo kunnen baby’s en kleine kinderen worden geholpen met klachten zoals prikkelbaarheid, spierproblemen, moeite met lopen of moeite met slapen. Pubers, volwassenen en senioren kunnen worden geholpen met een divers scala aan gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan vermoeidheidhoofdpijn of spanning maar ook aan problemen zoals een verkeerde houding, klachten na een ongeluk of zenuwpijn. Ons doel? Dat is om u een gezondere toekomst te bezorgen! Dankzij onze behandeling op maat werken we snel en efficiënt. Zo hebben wij al bij veel mensen pijn kunnen verlichten of compleet kunnen verhelpen.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Meer weten over de chiropractor in Zeist?

Wilt u meer weten over de chiropractor in Zeist? Neem dan een kijkje op de website. Hier stelt Alexander Yu zich voor en vertelt hij meer over zijn jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Ook de enthousiaste assistente Anne en mascotte van Posturefixx stellen zich voor online. Daarnaast leest u online meer over onze werkwijze en visie. Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via de WhatsApp of kunt online direct een afspraak boeken. Graag tot ziens bij Posturefixx.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie