Wat kan een chiropractor in de buurt van Woerden voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat een chiropractor Woerden voor u kan betekenen? Maak dan kennis met Posturefixx. Wij zijn een ervaren en professionele chiropractor die u bij diverse klachten kan helpen. Zowel bij lichamelijke als mentale klachten kan u namelijk baat hebben bij onze behandelingen. Doordat alle behandelplannen op maat gemaakt worden, kunnen wij u de zorg bieden die u nodig heeft. Zelfs bij langdurige klachten en/of als u al diverse behandelvormen heeft geprobeerd kan chiropractie een oplossing bieden. Een chiropractor richt zich volledig op het herstellen van de balans in uw lichaam en geest én helpt u op weg naar een gezondere toekomst.

Bij welke klachten kan chiropractie Woerden een uitkomst bieden?

chiropractor woerden

Chiropractie Woerden kan een uitkomst bieden bij een breed scala aan klachten. Denk hierbij aan lichamelijke klachten na een ongeluk of bij een (chronische) ziekte, maar ook aan mentale klachten. Voorbeelden van klachten die verholpen kunnen worden zijn onder andere nek- en schouderpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid en rugpijn.

Ook bij een verkeerde houding kan chiropractie zeer nuttig zijn.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Afspraak maken met de chiropractor in de omgeving van Woerden

Wilt u een afspraak maken met de chiropractor in Woerden? Regel dit dan direct via de website. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken of een vraag stellen door met ons te bellen, chatten of appen. Voordat wij een behandeling beginnen, houden we altijd een uitgebreide intake. Dit is belangrijk omdat we tijdens de intake vaststellen wat de oorzaak van uw klachten is en hoe we deze gaan oplossen. Online leest u eventueel meer over de behandelingen, onze werkwijze en ons team. We hopen u gauw te mogen begroeten bij Posturefixx.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie