Wanneer een chiropractor in Utrecht bezoeken

Hoofdpijn, rugpijn, nekpijn, spierpijn, schouderpijn, zenuwpijn, artrose en heupklachten: het kunnen allemaal redenen zijn om een chiropractor Utrecht te bezoeken. Ook bij acute klachten, zoals een hernia of whiplash, of klachten na een ongeluk, kan een chiropractor verlichting bieden. Een chiropractor is iemand die is opgeleid om met behulp van gedoseerde impulsen blokkades in het lichaam op te heffen. Dit maakt soms een krakend geluid maar is volledig pijnloos en onschuldig. Een chiropractor zal altijd kijken naar het onderliggende probleem en een behandeling op maat maken. Hierdoor is een behandeling bij een chiropractor effectief, veilig én geschikt voor jong en oud.

Behandeling chiropractie Utrecht: oplossing voor diverse pijnklachten

Posturefixx

U wandelt met uw hond door het park terwijl uw kinderen al richting de speeltuin rennen. U neemt plaats bij uw vrienden op een picknickkleed, waar de salade met zelfgekweekte groenten en versgeperste fruitdrankjes worden uitgedeeld. Iedereen lacht – een gevoel van geluk en weelde hangt in de lucht.

Deze gelukzaligheid illustreert de essentie van onze zorg: samen op weg naar de optimale natuurlijke staat van uw gezondheid.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Bezoek de chiropractor in Utrecht

Wilt u voor eens en voor altijd afrekenen met uw pijnklachten? Of wilt u snel en effectief worden geholpen bij een acute pijn? Maak dan kennis met Posturefixx. Wij zijn een chiropractor in Utrecht met een grote passie voor ons vak en onze klanten. Wij helpen u graag van uw klachten af met behulp van een op maat gemaakt behandelplan en praktische adviezen. Wilt u meer over ons weten of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Via de e-mail, telefoon, social media of ons contactformulier kunt u ons bereiken. Graag tot ziens bij Posturefixx in Utrecht.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie