Chiropractor Soest helpt u op weg naar een betere morgen

Lichamelijke klachten, mentale problemen of pijn: een chiropractor Soest kan u op weg helpen naar een betere morgen. Posturefixx is een ervaren chiropractor in de omgeving van Soest. In onze praktijk richten we ons volledig op het herstellen van de balans van uw lichaam. Dit doen we door een uitgebreid onderzoek te doen naar de oorzaak van uw klachten. Zodra we de oorzaak hebben achterhaald, stellen we een plan van aanpak op. Tijdens de verfijningsfase komt u zo’n 2 tot 3 keer per week langs om actief aan de slag te gaan met uw herstel. Vervolgens volgt er een stabiliteits- en onderhoudsfase waarin we zorgen dat uw klachten niet terugkeren.

Voor wie is chiropractie Soest geschikt?

chiropractor soest

Chiropractie Soest is geschikt voor iedereen die lichamelijke of mentale klachten ervaart. Door middel van chiropractie kunnen namelijk een zeer breed scala aan gezondheidsproblemen worden genezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoofdpijn, vermoeidheid en gewrichtspijn, maar ook aan klachten die worden veroorzaakt door een (chronische) ziekte, ongeluk of whiplash.

Ook voor baby’s en kinderen is chiropractie een interessante optie.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Kom in contact met de chiropractor in de omgeving van Soest

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak boeken? Neem dan contact op met de chiropractor in de omgeving van Soest. U bereikt ons via de chat, app of telefoon. Wij staan u graag te woord en kunnen eventueel direct een intake inplannen. Online kunt u eventueel meer lezen over onze behandelwijze, tarieven en diensten. Neem de tijd om te ontdekken wie wij zijn en wat chiropractie voor u kan betekenen. In sommige gevallen worden de behandelingen gedekt door uw verzekeraar. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekering.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie