Chiropractor Nieuwegein: hulp bij diverse gezondheidsklachten

Slapeloosheidhoofdpijngewrichtspijn of zenuwpijn: het zijn zomaar wat voorbeelden van gezondheidsklachten die uw leven kunnen beheersen. Zo bent u wellicht niet in staat om optimaal te genieten of om alle activiteiten te ondernemen die u graag zou willen. Posturefixx is een chiropractor Nieuwegein die u graag wil helpen om uw gezondheidsklachten te verminderen of te verhelpen. Dankzij onze kennis en ervaring helpen wij u op weg naar een gezondere toekomst. Bij ons staat uw lichamelijke én mentale gezondheid voorop. Wij denken met u mee en zorgen er voor dat u pijnvrij verder kunt met uw leven.

Hoe werkt chiropractie Nieuwegein?

Onze werkwijze bij chiropractie Nieuwegein bestaat uit verschillende stappen. Zo is het allereerst belangrijk om het probleem vast te stellen. Dit onderzoek voeren we uit met behulp van diagnostische scans en het stellen van een aantal belangrijke vragen. Vervolgens beginnen we met de behandeling. Elk behandelplan wordt op maat gemaakt. Afhankelijk van uw klachten zullen we 2 tot 3 keer per week een sessie inplannen. Zodra u de behandeling hebt doorlopen, bent u stabiel. Aangezien we dit graag zo willen houden, zullen we u een aantal maal uitnodigen voor een behandeling ter onderhoud. Hierdoor zorgen we ervoor dat u in topconditie bent én blijft.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Behandeling boeken bij de chiropractor in Nieuwegein

Bent u enthousiast en wilt u direct een behandeling boeken bij de chiropractor in Nieuwegein? Neem dan contact met ons op. Zo kunt u een behandeling boeken via de website of ons bereiken via de WhatsApp of telefoon. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tot slot leest u op onze website meer over ons, onze werkwijze en behandelingen. Neem de tijd om kennis te maken met ons team en lees meer over de ervaringen van onze dokter: Alexander Yu.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie