Posturefixx: chiropractor Leidsche Rijn

Maak kennis met Posturefixx, de chiropractor Leidsche Rijn. Dokter Alexander Yu heeft jarenlange ervaring in binnen- en buitenland en weet jong én oud van diverse gezondheidsklachten af te helpen. Ons doel? Dat is om u een gezonde toekomst te bezorgen. Wij werken hiervoor met een zeer complete en effectieve behandelmethode. Hierbij nemen wij uw algemene gezondheid (zowel mentaal als lichamelijk) onder de loep. Zodra we het probleem hebben gediagnosticeerd, maken we een behandelplan op maat. Vaak zijn er meerdere sessies nodig om u van uw gezondheidsproblemen af te helpen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het bieden van de juiste nazorg.

Waarbij kan chiropractie Leidsche Rijn helpen?

chiropractor leidsche rijn

Chiropractie Leidsche Rijn kan helpen bij verschillende soorten gezondheidsklachten. Denk hierbij aan (mentale) problemen zoals stress, spanningen en slapeloosheid. Daarnaast kunnen we helpen bij lichamelijke klachten, aandoeningen en ziektes. Voorbeelden van klachten die we verhelpen of verminderen zijn onder andere een verkeerde houding, pijn na een ongeluk, rugklachtenherniahoofdpijn en bekkeninstabiliteit. Ook baby’s en jonge kinderen kunnen we genezen van klachten zoals moeite met slapen of lopen, prikkelbaarheid of spierproblemen. Onze werkwijze bestaat altijd uit de volgende stappen: onderzoek, verfijningsfase, stabiliteitsfase en de onderhoudsfase. De laatste fase is gericht op het voorkomen dat de klachten in de toekomst terugkeren.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Afspraak maken met de chiropractor in Leidsche Rijn

Een afspraak maken met de chiropractor in Leidsche Rijn kan door Posturefixx te benaderen via de website of WhatsApp. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u een vraag heeft of meer informatie wilt over onze behandelmethode. Tot slot raden we u aan om verder te lezen op onze website. Hier vindt u veel praktische informatie en kunt u alvast kennis maken met ons team. Zo is onze dokter zeer vakkundig maar is het onze mascotte die écht de show steelt. De hond van Posturefixx zorgt dat het ijs breekt en ook kleine kinderen zich op hun gemak voelen in de praktijk. Graag tot ziens!

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie