Alexander Yu: chiropractor Laren en omgeving

Alexander Yu is een chiropractor Laren en omgeving die u op weg helpt naar een gezonde en gelukkige toekomst. Zowel bij lichamelijke als bij mentale klachten kan Alexander u helpen. Chiropractie is namelijk een zeer effectieve behandelmethode waarbij de balans in uw lichaam hersteld wordt. Dit houdt in dat we niet alleen kijken naar uw klacht zelf, maar ook naar uw algemene gezondheid en conditie. Wij stellen vervolgens een uitgebreid behandelplan op maat op. Dit behandelplan verloopt in fases, waardoor onze werkwijze overzichtelijk blijft voor u. Daarnaast geven we u tips mee waar u thuis mee aan de slag kan.

Voor wie is chiropractie Laren geschikt?

chiropractor laren/hilversum

Een veelgestelde vraag die wij krijgen is voor wie chiropractie Laren geschikt is. Het antwoord hierop is simpel: voor iedereen. Doordat elke behandeling op maat wordt gemaakt, wordt het behandelplan namelijk volledig aangepast aan uw klachten en conditie. De balans in uw lichaam herstellen blijkt bovendien effectief bij een zeer breed scala aan klachten, zowel lichamelijk als mentaal.

Wij nemen de tijd voor u: zowel tijdens de intake als tijdens de behandeling.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Maak kennis met de chiropractor in Laren

Bent u benieuwd wat Alexander Yu voor u kan betekenen? Op de website van PostureFixx leest u meer over Alexander en de behandelingen. Daarnaast vindt u online praktische informatie, zoals over de tarieven en locaties. Heeft u een vraag? Contacteer PostureFixx dan via de WhatsApp of LiveChat. Een afspraak maken kan snel en eenvoudig via de website. Als u een nieuwe klant bent, plannen we graag een telefonische intake met u in. Deze intake is gratis én de ideale manier om al uw vragen te stellen. Na de intake prikken we direct een datum voor uw eerste behandeling.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie