Op zoek naar een chiropractor Huizen?

Bent u op zoek naar een chiropractor Houten waar jong en oud welkom is en zich op zijn of haar gemak voelt? Maak dan kennis met Posturefixx. Onder leiding van de vakkundige en bevlogen dokter Alexander Yu helpen wij iedereen van gezondheidsklachten af. Denk hierbij aan klachten zoals nekklachtenrugklachten en schouderpijn. Wij genezen en verminderen een breed scala aan lichamelijke én mentale klachten. Ons doel hierbij is om de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Wij beloven u een betere morgen én een gezonde toekomst. Hoe we dit doen? Dat is onder andere door u een zeer volledige en effectieve behandeling aan te bieden. 

Hoe werkt chiropractie Huizen?

chiropractor huizen

Chiropractie Huizen begint altijd met een uitgebreide intake. Door de oorzaak van uw mentale of lichamelijke klachten te achterhalen, kunnen we een behandeling op maat opstellen. Vervolgens werken we in verschillende fases waarin we de balans herstellen. Na de behandeling is het belangrijk dat u thuis aan de slag gaat.

Wij nemen de tijd voor u: zowel tijdens de intake als tijdens de behandeling. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Telefonische intake bij de chiropractor in Huizen

Via onze website kunt u direct een afspraak maken voor een telefonische intake bij de chiropractor in Huizen. De intake is gratis en geheel vrijblijvend. Binnen ongeveer 15 minuten bespreken we uw klachten, wat wij voor u kunnen betekenen en hoe u zich het beste kunt voorbereiden op het eerste consult. Vervolgens kunnen we direct een afspraak maken op onze praktijk. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over ons en onze behandeling? Neem dan contact met ons op via de WhatsApp of LiveChat. Wij hopen u gauw te begroeten bij PostureFixx.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie