Chiropractor Houten voor jong en oud

Bent u op zoek naar een chiropractor Houten waar jong en oud welkom is en zich op zijn of haar gemak voelt? Maak dan kennis met Posturefixx. Onder leiding van de vakkundige en bevlogen dokter Alexander Yu helpen wij iedereen van gezondheidsklachten af. Denk hierbij aan klachten zoals nekklachtenrugklachten en schouderpijn. Wij genezen en verminderen een breed scala aan lichamelijke én mentale klachten. Ons doel hierbij is om de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Wij beloven u een betere morgen én een gezonde toekomst. Hoe we dit doen? Dat is onder andere door u een zeer volledige en effectieve behandeling aan te bieden. 

Onze werkwijze chiropractie Houten

Onze werkwijze chiropractie Houten bestaat uit verschillende stappen. Zo is het erg belangrijk om te beginnen met een uitgebreid onderzoek. Welke klachten ervaart u en hoe zijn deze ontstaan? Zodra we de oorzaak van uw probleem kennen, kunnen we een behandeling op maat maken. De behandeling bestaat vaak uit meerdere sessies per week waarin we de balans in uw lichaam herstellen. Zodra we deze balans hebben gevonden, is het belangrijk dat uw lichaam stabiliseert. Tot slot volgt de onderhoudsfase. In deze fase bent u in feite genezen maar is het belangrijk om te voorkomen dat klachten terugkeren.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Meer weten over Posturefixx, chiropractor in Houten?

Wilt u meer weten over Posturefixx, de chiropractor in Houten? Kijk dan rustig rond op onze website of neem contact met ons op. Online vindt u veel praktische informatie en kunt u alvast kennis maken met ons enthousiaste team. Heeft u een specifieke vraag of wilt u graag een afspraak maken? Aarzel dan niet en contacteer ons via WhatsApp of de website. Tot slot krijgt u een goede impressie van ons door een kijkje te nemen op social media. Wij delen regelmatig leuke updates over ons bedrijf en onze behandelingen. Wij hopen u gauw te begroeten bij Posturefixx! 

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie