Chiropractor Hilversum helpt bij het herdefiniëren

Een chiropractor Hilversum helpt u met het herdefiniëren van uw lichaam. Dit kan nodig zijn als u last heeft van mentale stress, lichamelijke klachten of pijn. Ook als u uw algehele conditie en gezondheid wilt verbeteren kan chiropractie een goede keuze zijn. De behandeling richt zich namelijk op het herstellen van de balans. Dit betekend overigens ook dat de behandeling verder gaat dan alleen een bezoek brengen aan de chiropractor. Ook in uw dagelijkse leven zult u enkele veranderingen moeten doorvoeren voor een optimaal resultaat. Denk hierbij aan meer bewegen, gezonder eten en meer ontspannen. 

Chiropractie Hilversum bij PostureFixx

chiropractor hilversum

Voor chiropractie Hilversum en omgeving bent u aan het juiste adres bij PostureFixx. Onze ervaren en enthousiaste chiropractor maakt graag een behandeling op maat voor u. Dit betekend dat we u eerst uitnodigen voor een uitgebreide intake. Wij luisteren naar uw verhaal en beginnen met ons onderzoek. Zo is het belangrijk om de oorzaak van uw klachten in kaart te brengen.

Wij nemen de tijd voor u: zowel tijdens de intake als tijdens de behandeling. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Contacteer de chiropractor in Hilversum

Op de website van PostureFixx kunt u meer lezen over wat chiropractie voor u kan betekenen en hoe een behandeling in zijn werk gaat. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met de chiropractor in Hilversum. Wij staan u graag te woord via de LiveChat of WhatsApp. Daarnaast is het mogelijk om via onze website een telefonisch consult aan te vragen. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten en is geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens dit consult bereiden we u voor op de intake op onze locatie en kunnen we direct een afspraak met u inplannen als enthousiast bent geworden.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie