Chiropractor in de omgeving van De Bilt

Posturefixx is een chiropractor in de omgeving van De Bilt waar optimaal gewerkt kan worden aan uw herstel. Bij een breed scala aan lichamelijke en mentale klachten kan chiropractie namelijk een oplossing bieden. Doordat elke behandeling op maat gemaakt wordt, weet u zeker dat u passende zorg krijgt. Chiropractie is geschikt voor jong en oud (zelfs voor baby’s en kinderen) en helpt u op weg naar een gezondere toekomst. Klachten waarbij chiropractie onder andere een uitkomst kan bieden zijn: hoofdpijn, vermoeidheid, stress, slaapproblemen, gewrichtspijn en een verkeerde houding. Ook na een ongeluk of bij ziekte kan chiropractie helpen om uw lichaam weer in balans te brengen.

Hoe gaat chiropractie De Bilt in zijn werk?

chiropractor de bilt

Als u interesse heeft in chiropractie De Bilt, nodigen we u altijd eerst uit voor een uitgebreide intake. Tijdens de intake vertelt u precies welke klachten u ervaart. Aan de hand hiervan kunnen we de oorzaak van de klachten proberen vast te stellen en een behandelplan op maat maken.

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is afhankelijk van uw klachten en conditie.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Stel uw vraag aan de chiropractor in de omgeving van De Bilt

Online vindt u veel handige informatie over de behandelingen en onze werkwijze. Heeft u een vraag of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact op met de chiropractor in De Bilt. Ons team helpt u verder. U bereikt Posturefixx via de chat, app of telefoon. Zo kunnen we direct een telefonische intake inplannen of een afspraak maken op onze praktijk. Wilt u weten of uw zorgverzekering de behandelingen vergoed? Dan kunt u het beste even met uw verzekeraar bellen. Uw verzekeraar kan u hier direct meer over vertellen.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie