Chiropractor in de omgeving van Bunnik helpt om de balans te herstellen

Een chiropractor in de buurt van Bunnik helpt u om de balans in uw lichaam én geest te herstellen. Met behulp van chiropractie kunt u namelijk zowel van lichamelijke als mentale klachten verhelpen. Hoe een chiropractor precies te werk gaat? Dat is geheel afhankelijk van uw klachten. Zo zal een chiropractor altijd beginnen met een uitgebreide intake. Hierbij wordt er gekeken naar de klachten en de oorzaak hiervan. Zodra is vastgesteld hoe het probleem is ontstaan, kan er een behandelplan op maat gemaakt worden. Met 2 tot 3 behandelingen per week boekt u een snel én permanent resultaat. 

Chiropractie Bunnik bij Posturefixx

chiropractor bunnik

Voor chiropractie Bunnik bent u aan het juiste adres bij Posturefixx. Wij staan bekend om onze ervaring, kennis en professionaliteit. Zowel jong als oud is bij ons van harte welkom voor een persoonlijke en effectieve behandeling.

Wij nemen de tijd voor u: zowel tijdens de intake als tijdens de behandeling. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Meer weten over de chiropractor in de omgeving van Bunnik?

Wilt u meer weten over de chiropractor in Bunnik? Lees dan rustig verder op onze website. Online stelt ons team zich voor en vindt u veel praktische informatie over onze behandelingen, werkwijze en tarieven. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via de chat, app of telefoon. Eventueel kunnen we direct een telefonische intake inplannen. Als u een afspraak wilt maken, kan dit direct via de website. Goed om te weten: chiropractie wordt in sommige gevallen vergoed door uw verzekeraar. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. 

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie