Chiropractor Blaricum en omgeving

PostureFixx is een ervaren chiropractor Blaricum en omgeving. In onze praktijk behandelen we mensen met diverse lichamelijke en mentale klachten. Denk hierbij aan klachten die zijn ontstaan door een ziekte of ongeluk, maar ook aan klachten zoals stress, vermoeidheid en een neerslachtig gevoel. Chiropractie is een volledig veilige behandeling die geschikt is voor jong en oud. Zo behandelen we bij PostureFixx ook baby’s en kinderen die bijvoorbeeld onrustig zijn, een verkeerde houding hebben of problemen ervaren met slapen. Bij ons is iedereen welkom voor een op maat gemaakte en effectieve behandeling. 

Chiropractie Blaricum: eerste stap naar een gezonde toekomst

chiropractor blaricum

Chiropractie Blaricum wordt door ons ook wel omschreven als de eerste stap naar een gezonde en gelukkige toekomst. Lichamelijke en mentale klachten hebben namelijk een grote invloed op uw gemoedstoestand en dagelijkse leven. Door de klachten te verhelpen en de balans te herstellen, zult u zich al snel beter gaan voelen.

Wij nemen de tijd voor u: zowel tijdens de intake als tijdens de behandeling. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Stel een vraag aan de chiropractor in Blaricum

Op onze website kunt u meer lezen over onze chiropractor Alexander Yu en over hoe een behandeling in zijn werk gaat. Daarnaast vindt u online al onze contactinformatie. Neem gerust contact met ons op via de LiveChat of WhatsApp als u een vraag heeft. Om een afspraak te maken kunt u het beste een telefonische intake aanvragen. Deze intake is gratis en duurt ongeveer 15 minuten. Binnen 15 minuten bereiden we u voor op de afspraak en kunt u al uw vragen stellen. Aan het eind van de intake plannen we (indien gewenst) direct een afspraak in op onze praktijk. Graag tot snel! 

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie