Chiropractor in omgeving van Bilthoven

Als u last heeft van (langdurige) lichamelijke en/of mentale klachten is het belangrijk om de balans in uw lichaam te herstellen. Posturefixx is een chiropractor Bilthoven die u hierbij kan helpen. Samen kijken we naar de oorzaak van uw klachten en maken we een behandelplan op maat. Ons doel is om de klachten te verhelpen én ervoor te zorgen dat deze in de toekomst niet terugkeren. Het is daarom belangrijk om uw gezondheid te herdefiniëren, stabiliseren en te onderhouden. In ons uitgebreide behandelplan komen deze punten terug. Met 2 tot 3 behandelingen per week zult u al snel resultaat merken.

Voor wie is chiropractie Bilthoven geschikt?

chiropractor bilthoven

Chiropractie Bilthoven is geschikt voor een zeer breed publiek. Doordat we altijd een uitgebreide intake houden, kunnen we een behandelplan op maat opstellen. Dit behandelplan sluit perfect aan bij uw klachten en conditie. Zowel baby’s en kinderen als volwassenen hebben baat bij onze behandelingen.

Wij verhelpen bovendien zowel lichamelijke als mentale gezondheidsproblemen. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Maak kennis met de chiropractor in de buurt van Bilthoven

Op de website vindt u veel informatie over de chiropractor in Bilthoven. Zo stelt ons team zich voor en kunt u meer lezen over hoe de behandelingen in zijn werk gaan. Neem de tijd om dit door te lezen of neem direct contact met ons op als u een vraag heeft. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, chat of app. Via de website kunt u eventueel direct een (telefonische) intake boeken. Wilt u weten of de behandelingen worden vergoed door uw verzekeraar? Dan raden we u aan om uw zorgverzekering te contacteren. 

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie