Alternatief voor een chiropractor Bijlmer

PostureFixx is een chiropractie praktijk met twee vestigingen: in Bussum en Utrecht. Door onze goed bereikbare en centrale locatie zijn wij een interessant alternatief voor een chiropractor Bijlmer. In onze praktijk is iedereen welkom voor een behandeling op maat. Zo behandelen wij baby’s, kinderen, (jong)volwassenen, ouderen en zwangere vrouwen bij verschillende klachten. Deze klachten kunnen zeer uiteenlopend zijn: van fysieke klachten tot aan mentale klachten. Door uw algemene gezondheid onder de loep te nemen, helpen we u op weg naar een gezondere toekomst. Een toekomst waarin u lekker in uw vel zit en optimaal kunt genieten. 

hiropractie Bijlmer begint bij PostureFixx met een uitgebreide intake:

chiropractor bijlmer

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u wilt beginnen met chiropractie Bijlmer. Bij PostureFixx luisteren we daarom graag naar uw (medische) geschiedenis en klachten. Door een uitgebreide intake te houden en een aantal diagnostische scans te maken, kunnen wij de oorzaak van uw klachten vinden. Vervolgens maken we een behandelplan op maat die bestaat uit verschillende fases. Zo is het niet alleen belangrijk om uw klacht te verhelpen, maar ook om er voor te zorgen dat de klacht niet terugkeert. Dit doen wij tijdens de zogenoemde stabiliteitsfase en onderhoudsfase.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Meer weten over PostureFixx; het alternatief voor de chiropractor Bijlmer?

Wilt u meer weten over PostureFixx; het alternatief voor de chiropractor Bijlmer? Lees dan verder op onze website. Hier vindt u meer informatie over de klachten die wij kunnen verhelpen en stelt onze behandelaar Alexander Yu zich aan u voor. Daarnaast kunt u via de website direct een telefonische consult inplannen. Tijdens dit consult kunt u uw vragen stellen en vertellen we u meer over de behandeling. Het consult is geheel vrijblijvend. Na het consult kunnen we – indien gewenst – direct een afspraak maken op onze vestiging in Bussum of Utrecht. 

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie