Mentale gezondheid, sociale welzijn en fysieke staat

Wilt u uw mentale gezondheid, sociale welzijn of fysieke staat verbeteren? Bijvoorbeeld omdat u moe bent, stressklachten ervaart of pijn heeft in uw rug of schouders? Een chiropractor Almere en omgeving kan u helpen. Chiropractie richt zich op het verbeteren van de balans van uw lichaam en geest. Door een behandelplan op maat te maken kan de chiropractor er voor zorgen dat u weer lekker in uw vel komt te zitten. Dit behandelplan betrekt ook uw levensstijl bij de behandeling. Zo wordt het effect van de behandelingen versterkt als u gezonder gaat eten, meer gaat bewegen of meer gaat slapen. 

PostureFixx: Chiropractor Almere en omgeving

chiropractor almere

PostureFixx is de praktijk voor chiropractie Almere en omgeving. Zo beschikken wij over twee vestigingen (in Utrecht en Bussum) waar we u van harte uitnodigen voor een consult. Uiteraard gaan we niet aan de gang voordat we een uitgebreid onderzoek hebben gedaan naar de oorzaak van uw klachten. Dit onderzoek doen we door u vragen te stellen en door diagnostische scans te maken. Aan de hand van deze informatie maken we een behandelplan. Dit behandelplan bestaat uit een verfijningsfase, stabiliteitsfase en onderhoudsfase. Zo zult u tijdens de verfijningsfase twee tot drie keer per week langskomen, terwijl in de latere fases de behandelfrequentie een stuk lager ligt. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Afspraak maken met de chiropractor in Almere?

Wilt u een afspraak maken met de chiropractor in Almere en omgeving? Boek uw afspraak dan via de website. Wij plannen graag eerst een telefonische intake met u in. Tijdens deze 15 minuten durende intake bespreken we de belangrijkste thema’s wat betreft uw gezondheid en de behandeling. Ook is er voldoende tijd om vragen te stellen. Vervolgens maken we graag een afspraak met u op onze praktijk in Utrecht of Bussum. Mocht u eerst meer informatie willen over PostureFixx of de behandeling, lees dan verder op de website of contacteer ons vrijblijvend via WhatsApp of de Live Chat. 

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie