Hoofdpijn Utrecht: veelvoorkomende gezondheidsklacht

Hoofdpijn Utrecht is een veelvoorkomende gezondheidsklacht. De oorzaak van hoofdpijn? Die loopt sterk uiteen. Zo zorgen stress en spanning voor hoofdpijn, maar kan ook een slechte houding of een ander lichamelijk probleem de hoofdpijn veroorzaken. Bij Posturefixx kijken we graag mee naar de oorzaak van uw hoofdpijn. Zodra we de oorzaak achterhaald hebben, kunnen we een behandeling op maat voor u maken. Wij werken hierbij met chiropractie, wat veel mensen kennen als “kraken”. Hoewel dit best spannend klinkt, is de behandeling niet pijnlijk of gevaarlijk. Sterker nog, de behandeling is zeer effectief en helpt u snel van uw gezondheidsklachten af.

Hoe werkt een hoofdpijnbehandeling Utrecht?

Een hoofdpijnbehandeling Utrecht begint altijd met een intake. Het is belangrijk om de oorzaak te ontdekken en een beeld te krijgen van uw levenswijze. Vervolgens maken we een behandelplan op maat. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw klachten. Nadat u de behandeling hebt doorlopen volgen de “stabiliteitsfase” en de “onderhoudsfase”. Tijdens deze fases plannen we een aantal behandelingen in om te checken of uw klachten inderdaad volledig verholpen zijn. Naast dat wij u “kraken”, geven we u tips om de hoofdpijnklachten te voorkomen. Samen gaan we op weg naar een gezonde en pijnvrije toekomst!

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Maak een afspraak bij Posturefixx

Op onze website leest u meer over onze werkwijze en ons team. Daarnaast ontdekt u online met welke klachten we u verder kunnen helpen. Hoofdpijn is namelijk slechts één voorbeeld van de gezondheidsklachten die wij kunnen oplossen. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, bel ons dan of stuur ons een WhatsApp. Ook is het mogelijk om een telefonische intake te plannen met onze specialist. Zo kunt u uw vragen stellen en ontdekt u direct wat een behandeling voor u zou inhouden. Tot slot kunt u online direct een afspraak maken in onze praktijk in Utrecht.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie