Chiropractor in de omgeving van Bunnik helpt om de balans te herstellen

Bent u op zoek naar iemand die u van uw lichamelijke of mentale klachten kan afhelpen? Dan is Posturefixx, oftewel dé chiropractor Bussum en omgeving, uw redder in nood. Bij Posturefixx zijn we gespecialiseerd in het behandelen van verschillende klachten zoals rugpijn, vermoeidheid en een verkeerde houding. Naast dat wij een breed scala aan klachten kunnen verminderen of genezen, is bij ons iedereen van harte welkom. Zo is chiropractie een bewezen, effectieve behandelwijze waar jong en oud baat bij kunnen hebben. Zelfs baby’s en kleine kinderen kunnen wij van klachten zoals koliek, slaapproblemen en moeite met lopen afhelpen met onze op maat gemaakte behandeling.

Chiropractie Bussum bij Posturefixx

Chiropractie Bussum begint altijd met een uitgebreid onderzoek. Zo kunnen wij vaststellen hoe uw klachten zijn ontstaan en wat we moeten doen om deze op te lossen. Vervolgens maken we een behandeling op maat. Hoe vaak u bij ons langs moet komen, is afhankelijk van uw klachten.

Wij nemen de tijd voor u: zowel tijdens de intake als tijdens de behandeling. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Contacteer de chiropractor in Bussum

Online kunt u meer lezen over hoe wij te werk gaan en welke fases we doorlopen tijdens een behandeling. Neem de tijd om deze informatie door te lezen en raadpleeg eventueel de FAQ als u een vraag heeft. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt het team van Posturefixx via de WhatsApp of het contactformulier op de website. Ook kunt u via de chat direct een afspraak met ons maken voor een telefonische intake. Zo kunt u rustig kennis met ons maken en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Graag tot ziens bij Posturefixx.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie