Bekken instabiliteit

Bekken instabiliteit is een aandoening die vaak voorkomt tijdens de zwangerschap. Er kunnen hierbij allerlei klachten ontstaan, waaronder pijn bij het lopen en zitten. Dit zorgt ervoor dat de aanstaande moeder soms niet zoveel van haar zwangerschap geniet. Zonde, want met de juiste behandeling kunnen de klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Bent u benieuwd welke behandeling dit is? Maak dan kennis met Posturefixx. Wij zijn een chiropractie praktijk dat u bij verschillende klachten en aandoeningen kan helpen. Onder andere bekkeninstabiliteit, rug– en nekpijnvermoeidheidsklachten en slapeloosheid zijn problemen die wij snel en effectief oplossen. 

Behandeling bij bekken instabiliteit klachten te Utrecht

De behandeling bij bekken instabiliteitsklachten wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit is belangrijk omdat we goed moeten kijken naar uw klachten en algemene gezondheid. Zo zullen we eerst onderzoeken uitvoeren voordat we aan de slag gaan. Hebben we het probleem gedetecteerd? Dan is het tijd om te herdefiniëren. Dit doen we door een behandelplan op te stellen en u praktische tips en adviezen te geven. Zo is het soms van belang dat u thuis wat oefeningen doet of voldoende tijd neemt om tot rust te komen. Uiteraard is onze behandeling volledig veilig, zowel voor u als het kindje in de buik. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u in het begin 2 tot 3 keer per week een behandeling nodig.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.

Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Meer weten over de behandeling?

Wilt u meer weten over de behandeling? Neem dan gerust contact met ons op. Via de telefoone-mail of WhatsApp zijn wij goed bereikbaar. U kunt daarnaast ook een kijkje nemen op onze website en social media-accounts. Hier vertellen we meer over de klachten die wij verhelpen, onze behandelmethode en visie. Tot slot vindt u online allerlei praktische informatie, bijvoorbeeld over ons team, de tarieven en de mogelijke vergoeding van uw verzekeraar. Bent u enthousiast geworden? Dan hopen wij u snel te mogen verwelkomen in onze kliniek in Utrecht. Tot ziens! 

Nieuwsgierig geworden naar hoe we u kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie