Behandeling voor artrose

Artrose is een aandoening dat ook wel als gewrichtsslijtage wordt omschreven. Artrose kan veel klachten veroorzaken, waarvan pijn en stijfheid de meest voorkomende klachten zijn. Om deze klachten te verminderen, is chiropractie een interessante behandelmethode. Chiropractie is gericht op het opheffen van blokkades in het lichaam. Hierdoor zullen gewrichten soepeler worden en zult u aanzienlijk minder klachten ervaren. Bij Posturefixx bieden we u graag een behandeling op maat aan als u last heeft van artrose. Met onze unieke behandelmethode beloven wij u een gezonder vandaag en een betere toekomst. 

Artrose klachten verminderen met chiropractie

artrose Utrecht

Chiropractie is een bewezen behandelmethode om verschillende pijnklachten en gezondheidsproblemen te verminderen of te laten verdwijnen. Als u artrose klachten ervaart, raden wij u dan ook aan om kennis te maken met onze behandelmethode. Goed om te weten: tijdens onze behandeling voeren we een uitgebreid onderzoek uit om uw klachten en de oorzaak goed in kaart te brengen. Vervolgens gaan we aan de slag om uw lichaam te herdefiniëren. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld ook uw levenswijze onder de loep nemen. Zaken zoals te weinig beweging, een verkeerd dieet of stress kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op de artrose en andere klachten. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u in het begin 2 tot 3 keer per week een behandeling nodig.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.

Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Neem contact met ons op

Wilt u snel en efficiënt geholpen worden bij uw artrose klachten? Neem dan direct contact met ons op. Ons enthousiaste en ervaren team staat u graag te woord. Wij beantwoorden uw vragen of kunnen direct een afspraak inplannen in onze praktijk in Utrecht. Natuurlijk kunt u ook eerst verder lezen op onze website. Hier vindt u veel nuttige informatie, onder andere over ons, de behandeling en de tarieven. Tot slot is onze behandeling niet alleen geschikt voor mensen met artrose, maar is het ook zeer effectief bij andere gezondheidsklachten. Mocht u last hebben van nek– en rugklachtenslapeloosheid of vermoeidheid: verdiep u dan ook eens in wat chiropractie voor u kan betekenen! 

Nieuwsgierig geworden naar hoe we u kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie