Rug en nekcentrum Utrecht

Rug- en nekklachten kunnen uw dagelijkse leven soms behoorlijk belemmeren. Naast dat een constante pijn invloed heeft op uw humeur, kunt u ook slaapproblemen en concentratieproblemen ondervinden. Met alle gevolgen van dien! Plan daarom een bezoekje in aan het rug en nekcentrum Utrecht: Posturefixx. Wij zijn een chiropractor gespecialiseerd in het opheffen van blokkades en pijnklachten in uw lichaam. Zo kunnen wij rug- en nekklachten verhelpen door middel van chiropractie en helpen bij acute pijnklachten, bijvoorbeeld als gevolg van een ongeluk of van een hernia of whiplash. Uiteraard bent u ook welkom als u al jarenlang rondloopt met pijnklachten en nog geen geschikte behandeling hebt gevonden. 

Behandeling in ons rugcentrum Utrecht

back and nek center utrecht

In ons rugcentrum Utrecht maken we altijd een behandeling op maat. Dit doen we door een onderzoek uit te voeren en u verschillende vragen te stellen. Nadat we de oorzaak van uw pijnklachten hebben achterhaald, zullen we met de behandeling starten. Onze behandelmethode is veilig, pijnloos en effectief. Zo is chiropractie bij veel mensen bekend vanwege het “knakkende geluid” dat uw gewrichten en spieren kunnen maken. Dit knakkende geluid kan echter geen kwaad. Bij Posturefixx weten we precies waar we mee bezig zijn en kunt u er van uit gaan dat wij het probleem verminderen of verhelpen. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u in het begin 2 tot 3 keer per week een behandeling nodig.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.

Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Maak een afspraak bij Posturefixx

Bij Posturefixx helpen we u van uw pijnklachten af met een behandelplan op maat. Daarnaast adviseren we u graag over uw houding, dieet en levenswijze. Alles met als doel om uw probleem écht aan te kunnen pakken. Uiteraard bent u ook welkom als u last heeft van andere soorten pijn zoals migraineartroseschouderpijnheuppijn of zenuwpijn. Chiropractie is een bewezen geneesmethode die veel mensen van hun klachten heeft afgeholpen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van Posturefixx helpt u graag.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we u kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie