Zenuwpijn: ontstekingen of beschadigingen aan zenuw(en)

Zenuwpijn is een zeer vervelende pijn die verschillende oorzaken kan hebben waaronder ontstekingen en beschadigingen van een zenuw. De symptomen (waaronder hevige pijnscheuten) kunnen een paar weken tot maanden aanhouden. Dit heeft een grote invloed op uw dagelijkse leven, gemoedstoestand en nachtrust. Maak daarom liever meteen kennis met Posturefixx. Wij zijn een chiropractor praktijk in Utrecht waar we precies weten hoe we zenuwpijn moeten verhelpen. Onze werkwijze hiervoor is altijd persoonlijk, effectief en resultaatgericht. Dankzij onze behandelingen zult u zowel op de korte termijn als op de lange termijn grote verschillen merken.

Behandelplan van zenuwpijn

zenuwpijn utrecht

Ons behandelplan bij pijn aan de zenuw(en) is allereerst gericht op het vinden van de oorzaak. Enkel als wij de oorzaak van uw probleem kennen, kunnen we echt gericht te werk gaan. Zodra we de oorzaak achterhaald hebben, stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit plan houdt in dat we de blokkades van uw zenuwen gaan opheffen. Dit doen we met de welbekende techniek waarbij we zenuwen en spieren kraken. Hoewel dit even gek klinkt, is de behandeling bewezen veilig en effectief. Soms is het nodig om meerdere sessies in te plannen. Tot slot geven we u tips waarmee u thuis aan de slag kunt. De pijn zal hierdoor aanzienlijk verminderen én u zult merken dat u beter in uw vel komt te zitten.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Zenuwpijn in Utrecht: ga er nu mee aan de slag!

Bent u in of rondom Utrecht en heeft u last van zenuwpijn? Ga er dan nu mee aan de slag. Lees op onze website rustig verder over onze behandelingen, ons team en onze tarieven. In sommige gevallen wordt de behandeling vergoed door uw verzekeraar. Als u vragen heeft of direct een afspraak wilt maken, kunt u ons bereiken via de e-mailtelefoon of WhatsApp. Als u last heeft van acute zenuwpijn of een ander soort pijnklachten ervaart, aarzel dan niet om ons te contacteren. Ook voor acute problemen staat ons deskundige en ervaren team voor u klaar.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie