Prijzen & diensten

Krijg uitgebreide chiropractische zorg bij Posturefixx. Onze ervaren chiropractors bieden hoogwaardige zorg in een vriendelijke omgeving.

Wat u kunt verwachten

Boek uw gratis telefoongesprek

Wij bellen u op het door u geboekte tijdstip. Dit gesprek is om u en uw gezondheidsproblemen beter te leren kennen. Het gesprek duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Daarna kiezen we samen een datum om uw intake in te plannen. 

Uw eerste intake

De afspraak duurt ongeveer 30 minuten. We doen een paar onderzoeken en spreken u uitgebreider over uw situatie. We voeren ook een detailscan van de lichaamshouding uit. Daarna stellen wij een zorgplan voor om uw gezondheidstoestand aan te pakken. Als u aan uw eerste chiropractische correctie wilt beginnen, dan is de totale tijd voor de intake ongeveer 45 minuten.

Prijzen

Intake + behandeling

€50

baby afspraak/intake

€50

NSA

€75

NSA 4 package

€650

*De intake duurt 30 minuten of 45 minuten inclusief de eerste behandeling

Tariefschema voor zorgplan na intake

11 visit careplan

€605

12 visit careplan

€660

17 visit careplan

€935

18 visit careplan

€990

23 visit careplan

€1265

24 visit careplan

€1320

U bent bij ons
in goede handen

Meer dan 100 reviews met 5 sterren

Merve Karakas
Lees verder
Zeer, zeer tevreden over de behandelingen, professionaliteit en de mederwerks/behandelaars! Uit de optiek van een kanker patient kan ik zeggen dat ik veel fijner mijn dagen door breng in het leven, in vergelijking voor mijn ontmoeting met Posturefixx! Ik raad het iedereen aan die met klachten, PDS, obstipatie en andere talloze klachten lopen!
Kees Capteyn
Lees verder
Volledig van mijn rugpijn verlost. Na eerste intensieve reeks van 15 behandelingen Ook houding sterk verbeterd, veel rechtere rug. Zeker een aanbeveling. Alex is bovendien zeer symphtieke man.
Martijn Iseke
Lees verder
Goed geholpen met het verminderen van de klachten in mijn rug en de stand van mijn lichaam. Uiteindelijk gaat het er ook om hoeveel tijd en energie je buiten de behandelingen om stopt in de oefeningen die je mee krijgt. Anders vertraag je het proces. Professionele aanpak en zeer vriendelijke mensen van Posturefixx. Zeker aan te raden!
Vorige
Volgende

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie