Dr. Alexander Yu

Chiropractic

De manier waarop u uw leven leidt bepaalt uw gezondheid

Ik ben chiropractor geworden omdat er een vraag was naar het verkrijgen van een gezondere, actieve levensstijl met gezonde gewoontes. Hier in Nederland merk ik dat veel van de klachten worden veroorzaakt door gewoontes die niet ideaal zijn. Dit biedt wel iedere dag de kans om cliënten te adviseren en levensstijlaanpassingen te bieden om de algemene gezondheid van mensen te verbeteren.
Mijn carrière als chiropractor begon toen mijn oom dit beroep aan mij introduceerde. Toen ik begreep welk gebied van de gezondheidszorg dit beroep bestrijkt, begon ik al snel in te zien dat door het verbeteren van de zenuwstelselfunctie/ wervelfunctie niet alleen het zenuwstelsel gezonder wordt, maar daarnaast ook de kracht wordt verbeterd, er minder pijn aanwezig is en er in conclusie dus een beter kwaliteit van leven mogelijk wordt.
Dit wijst erop dat chiropractische zorg het lichaam helpt zich beter te herstellen en beter te reageren. Het was voor mij toen een makkelijke beslissing om chiropractor te worden, omdat ik mezelf goed bij deze loopbaan zie aansluiten. Ik vind het fijn mensen te helpen hun leven te verbeteren.
Mijn opleiding, maar ook mijn leven, begon in Toronto, Canada. Na 5 jaar als chiropractor te hebben gewerkt, gespecialiseerd in de behandeling van auto-ongelukken, zei ik tegen mezelf dat het tijd was om te reizen en andere mensen in de wereld te gaan helpen. Dat bracht me hier, in Nederland.
Ik ben dankbaar dat ik door kan gaan met het verbeteren van de algemene gezondheid, en daarmee de levens van mensen. Ik kan ze onderwijzen over de wonderen van hun lichaam, zodat ze hun beste leven kunnen leiden.

Ontdek hoe we u verder kunnen helpen