Locaties

Onze oorsprong

Het beginpunt van ons merk, ons leven, onze beweging. Het verspreiden van de gezondheidsboodschap is voor iedereen belangrijk, maar de ware betekenis van gezondheid is het veranderen van uw gewoonten.

Onze Utrecht Locatie

Deze mooie locatie op de drukke Biltstraat heeft zijn deuren geopend per 1 mei 2021. Het woord van gezondheid verspreiden is belangrijk voor iedereen. Maar de ware betekenis achter de gezondheidsexpertise die we bieden, is dat we andere gewoonten creëren. Sterke en gezonde gewoonten stellen ons in staat ons aan te passen, te verdragen en ja, het leven ten volle te leven.

Onze Bussum Locatie

Het woord van gezondheid verspreiden is belangrijk voor iedereen. Maar de ware betekenis achter de gezondheidsexpertise die we bieden, is dat we andere gewoonten creëren. Sterke en gezonde gewoonten stellen ons in staat ons aan te passen, te verdragen en ja, het leven ten volle te leven. Deze tweede locatie in het mooie centrum van Bussum opent binnenkort zijn deuren. Hiermee bieden we onze gezondheidsexpertise aan de regio ’t Gooi.

Onze Locatie

Het woord van gezondheid verspreiden is belangrijk voor iedereen. Maar de ware betekenis achter de gezondheid die we bieden, is dat we andere gewoonten creëren. Sterke en gezonde gewoonten stellen ons in staat ons aan te passen, te verdragen en ja, het leven ten volle te leven.

Utrecht

Hoe u contact met ons kunt opnemen

  • Maandag to Vrijdag
  • 8:30 – 12:30 15:30 – 19:00

Bussum

Hoe u contact met ons kunt opnemen

  • Dinsdag tot Vrijdag
  • 8:30-12:30 15:00-18:30
  • Zaterdag 9:00-13:00

Ontdek hoe we u verder kunnen helpen