Home2023-03-02T13:25:26+00:00

Laten we Herdefiniëren

Gezondheid2021-03-13T14:13:55+00:00

Gezondheid en leefstijl gaan hand in hand. Wij besteden daarom veel aandacht aan uw gezonde en minder gezonde gewoontes. Zo nemen we uw dagelijks functioneren en lichaamshouding onder de loep, en geven we tips om ongezonde patronen in uw dagelijkse leven te doorbreken.

Onderliggende oorzaak2021-03-13T14:11:18+00:00

Lichamelijke klachten hebben meestal een onderliggende oorzaak. Deze oorzaak brengt vaak ook andere ongemakken met zich mee. Zo kunnen blokkades in de ruggenwervel het zenuwstelsel overprikkelen. Dit kan leiden tot een verstoord slaapritme, misselijkheid en hoofdpijn. Wij pakken de problemen daarom bij de wortel aan. Met een persoonlijk behandelplan zetten we samen een stip op de horizon om de oorzaak van uw problemen weg te nemen. Zodoende verdwijnen niet alleen uw lichamelijke klachten, maar kunt u bijvoorbeeld ook weer genieten van een goede nachtrust.

Lichamelijke klachten2021-03-13T14:09:27+00:00

Terugkerende lichamelijke klachten zijn een duidelijke aanwijzing voor fysieke en soms zelfs mentale problemen. Een bezoek aan de chiropractor brengt dan verlichting en verbetering.

Maar ons lichaam vertelt het ons niet altijd wanneer er iets mis is. Voorkomen is beter dan genezen; daarom is het belangrijk om uw lichaam regelmatig door een expert te laten onderzoeken. Zo voorkomt u klachten die uw dagelijkse leven verstoren, en behoudt u meer mentale en fysieke energie.

Het herdefiniëren van het vermogen van uw lichaam om te communiceren voor een betere toekomst

Wij richten onze zorg op het natuurlijk herstelvermogen van uw lichaam. Daarbij is ons uitgangspunt een goed functionerend zenuwstelsel. Mentale stress, lichamelijk klachten of pijn – wat uw huidige gezondheidstoestand ook is: wij helpen de natuurlijke balans van uw lichaam te herstellen. Zo gaat u met een gezonder lichaam een beter morgen tegemoet.

Dit is waar onze zorg op is gericht.

Ontdek hoe we u verder kunnen helpen

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie