Op zoek naar een chiropractor ’t Gooi?

Bent u op zoek naar een chiropractor ’t Gooi? Bij PostureFixx verwelkomen we u graag. Wij bevinden ons in Bussum en Utrecht en zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verschillende klachten. Mensen van alle leeftijden (inclusief baby’s en kinderen) zijn bij ons aan het juiste adres met een breed scala aan klachten. Ons doel is om u op weg te helpen naar een gezondere toekomst. Een toekomst zonder pijn, slapeloosheid, stress of andere klachten. Een belangrijk onderdeel van chiropractie is dat het lichaam als één geheel wordt gezien. De behandelingen draaien er om om de balans – op alle vlakken – te herstellen.  

Chiropractie ’t Gooi: snel en blijvend van uw klachten af

chiropractor t gooi

Chiropractie ’t Gooi bij PostureFixx is een interessante optie als u snel en blijvend van uw klachten afgeholpen wilt worden. Hoeveel behandelingen hiervoor nodig zijn is afhankelijk van diverse factoren. Uiteraard geven wij u van te voren een indicatie van het aantal behandelingen die wij verwachten om nodig te hebben. Over het algemeen zult u tijdens de eerste fase van de behandeling twee tot drie keer per week bij ons langskomen. Daarna gaan we over op de stabiliteits- en onderhoudsfase. Hierin is het belangrijk dat u thuis enkele veranderingen doorvoert en een aantal keer bij ons langskomt voor een aanvullende behandeling. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Maak kennis met de chiropractor in ’t Gooi

Wilt u kennis maken met de chiropractor ’t Gooi, Alexander Yu? Op onze website stelt Alexander zich voor en vindt u meer informatie over de behandelingen. Neem de tijd om dit rustig door te lezen of neem direct contact met ons op als u een vraag heeft. Het team van PostureFixx is bereikbaar via de chat en WhatsApp voor al uw vragen. Via de website kunt u een afspraak maken voor een (telefonische) intake. Deze intake is een vast onderdeel voordat wij de eerste consult inplannen. Zo kunnen wij alvast een beeld krijgen van uw klachten, terwijl u uw vragen kunt stellen. Graag tot ziens bij PostureFixx. 

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie