Chiropractor Naarden helpt bij mentale of lichamelijke klachten

Heeft u last van (langdurige) mentale of lichamelijke klachten? En heeft u wellicht al met diverse therapieën en behandelingen geprobeerd hier van af te komen? Een chiropractor Naarden kan u helpen. Chiropractie onderscheidt zich van andere behandelingen door uw lichaam als één geheel te zien. Hierdoor richt de behandeling zich op het herstellen van de natuurlijke balans. Met een divers aantal technieken wordt uw algemene gezondheid en conditie verbeterd. Dit kan ervoor zorgen dat mentale of lichamelijke klachten snel verminderen én op den duur niet zullen terugkeren. Chiropractie staat dan ook garant voor een gezonde en gelukkige toekomst.

PostureFixx: gespecialiseerd in chiropractie Naarden en omgeving

chiropractor naarden/hilversum

PostureFixx is gespecialiseerd in chiropractie Naarden en omgeving. De ervaren chiropractor Alexander Yu weet als geen ander hoe het menselijk lichaam in elkaar zit. Hij zal tijdens een eerste consult dan ook al snel achterhalen wat de oorzaak van uw klachten is. Hierna volgt een uitgebreid behandelplan dat zich richt op het verminderen van uw klachten en het herdefiniëren van uw lichaam.

Wij nemen de tijd voor u: zowel tijdens de intake als tijdens de behandeling.

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Afspraak maken met de chiropractor in Naarden

Wilt u zo snel mogelijk van uw mentale of lichamelijke klachten afgeholpen worden? Maak dan vandaag nog een afspraak met de chiropractor in Naarden. Via onze website kunt u een telefonische intake aanvragen. Tijdens deze intake maken we een afspraak voor het eerste consult en bereiden we u direct voor. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze tijdens de intake stellen. Uiteraard kunt u ook vragen stellen door ons te benaderen via de WhatsApp of LiveChat. Wij doen ons best u zo snel mogelijk te beantwoorden.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie