Welkom bij PostureFixx!

Chiropractor in jouw buurt​

slechts 8 minuten van Hilversum

Welkom bij onze praktijk, waar een vriendelijke sfeer en toegewijd personeel je het beste bieden. Wij zijn de Chiropractor in Bussum, alleen maar 8 minuten rijden van Hilversum. Onze specialiteit ligt in Rug en nek klachten behandelingen. Wij staan klaar om jouw welzijn te verbeteren met persoonlijke zorg. Ontdek waarom het onderhouden van een gezond lichaam essentieel is voor een betere levenskwaliteit. 

Uw gezonder vandaag en beter morgen begint hier ​

Bij ons ontvang je niet alleen behandelingen voor rugklachten; je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt om optimaal in je vel te zitten. 

Als jouw Chiropractor in Bussum, om de hoek van Hilversum, richten we ons op behandelingen die niet alleen de symptomen aanpakken, maar ook een positieve impact hebben op jouw algehele gezondheid en welzijn. Ontdek de holistische benadering van gezondheid die wij bieden.

Posturefixx bussum/hilversum
chiropractor naarden/hilversum

Stappen naar Welzijn: Onze Intake Procedure

Onze intakeprocedure is ontworpen om jou persoonlijke zorg te bieden. Het begint met het plannen van een datum die voor jou geschikt is. Jij omschrijft dan de klachten die je hebt, We plannen dan samen een datum in om langs te komen. 

Bij jouw eerste bezoek bepalen we samen de behandeling die jou het beste kan helpen. Bij ons gaat het niet alleen om de behandeling, maar om het begrijpen van jouw behoeften en doelen. Plan nu jouw gratis telefonische intake en zet de eerste stap naar gezondheid. Hilversum

Bekijk onze tarieven

Onze Werkwijze

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

U bent bij ons
in goede handen

Meer dan 100 reviews met 5 sterren

Merve Karakas
Lees verder
Zeer, zeer tevreden over de behandelingen, professionaliteit en de mederwerks/behandelaars! Uit de optiek van een kanker patient kan ik zeggen dat ik veel fijner mijn dagen door breng in het leven, in vergelijking voor mijn ontmoeting met Posturefixx! Ik raad het iedereen aan die met klachten, PDS, obstipatie en andere talloze klachten lopen!
Kees Capteyn
Lees verder
Volledig van mijn rugpijn verlost. Na eerste intensieve reeks van 15 behandelingen Ook houding sterk verbeterd, veel rechtere rug. Zeker een aanbeveling. Alex is bovendien zeer symphtieke man.
Martijn Iseke
Lees verder
Goed geholpen met het verminderen van de klachten in mijn rug en de stand van mijn lichaam. Uiteindelijk gaat het er ook om hoeveel tijd en energie je buiten de behandelingen om stopt in de oefeningen die je mee krijgt. Anders vertraag je het proces. Professionele aanpak en zeer vriendelijke mensen van Posturefixx. Zeker aan te raden!
Vorige
Volgende

Boek uw Gratis
Telefonische Intake

Veelgestelde vragen

Voor meer antwoorden op vragen rondom chiropractie
en Posturefixx kan je terrecht op onze FAQ paginga.
Wat doet een chiropractor?
Chiropractors zijn goed getrainde, universitair opgeleide artsen en experts op het gebied van de werking van de wervelkolom, blessurepreventie, houding, lichaamsbeweging, revalidatie en vele andere gebieden van sport, gezondheid en mentale stabiliteit.

Chiropractors zijn de enige professionals die getraind zijn in het juist analyseren en corrigeren van subluxaties/ blokkades in de wervelkolom (scheefstand in de wervelkolom die constante druk uitoefent op de vitale zenuwen en de optimale werking van het lichaam verstoort). Deze subluxaties resulteren in een afnemende gezondheid en verschillende lichamelijke klachten.

De Chiropractor richt zich op het herstel van normale beweging van de wervelkolom en de juiste positie van de ruggenwervels. Scheefstand, onbalans en subluxaties hebben een ingrijpend, negatief effect op uw zenuwstelsel en op hoe we ons leven ervaren.
Heb ik een doktersverwijzing nodig en wordt chiropractie vergoed?
Nee, chiropractors kunnen een lichamelijke klacht beoordelen en behandelen zonder doorverwijzing van een (huis)arts. De meeste zorgverzekeringen vergoeden chiropractie als u aanvullend verzekerd bent. Meestal valt het onder de dekking van alternatieve geneeswijzen en de vergoeding is per pakket verschillend.

U ontvangt na elk consult van ons een factuur die u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekering.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal behandelingen varieert en is sterk afhankelijk van uw leeftijd, stressfactoren, hoelang de klachten al aanwezig zijn en uw herstelproces. Natuurlijk is dit sterk gelinkt aan hoe goed u voor uw lichaam zorgt.

Tijdens het tweede bezoek bespreekt de chiropractor het behandelplan voor uw herstel, afgestemd op het zo spoedig mogelijk halen van uw doelen. U krijgt na een aantal adjustments een revaluatie om de voortgang te bepalen. Uw chiropractor werkt, indien van toepassing, nauw samen met de fysiotherapeut om u te helpen uw gezondheidsdoelen te realiseren.
Hoe weet ik of ik/ mijn gezin chiropractie nodig heeft?
U hoeft geen pijn te hebben om een chiropractor te bezoeken. De botten van uw wervelkolom zijn verantwoordelijk voor het beschermen van uw fragiele zenuwstelsel. Uw zenuwstelsel staat bekend als het hoofd aansturingsysteem, omdat het alle systemen reguleert en aanstuurt, waaronder uw bloedsomloop, organen, ademhaling, en spierstelsel om er maar een paar te noemen!

Net zoals het belangrijk is zo vroeg mogelijk te beginnen met het raadplegen van een tandarts voor onze tandheelkundige zorg, is het ook essentieel dat u een getrainde professional laat kijken naar uw wervelkolom en uw zenuwstelsel. Iedereen met een wervelkolom heeft een chiropractor nodig.
Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

We hopen je snel te zien!

chiropractor laren/hilversum

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie