Chiropractie nek Utrecht

Voor chiropractie nek Utrecht kunt u terecht bij Posturefixx. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van rug– en nekklachten en helpen u op weg naar een gezonde toekomst. Onze behandelmethode is zowel geschikt voor mensen met langdurige klachten als mensen met acute pijn, bijvoorbeeld na een ongeluk en/of mensen met een whiplash. Ons behandelplan wordt altijd op maat gemaakt. Dit betekent dat we van tevoren een intake houden, onderzoeken uitvoeren en met u meedenken naar een oplossing. Op een efficiënte, veilige en zo prettig mogelijke manier zullen we vervolgens uw nek onder handen nemen. 

Nek chiropractor Utrecht: voor jong en oud

chiropractie nek utrecht

Een behandeling bij de nek chiropractor Utrecht is geschikt voor jong en oud. Wij helpen iedereen van pijnklachten af. Door ook zaken zoals uw houding en leefstijl onder de loep te nemen, kunnen we mooie resultaten boeken. Zowel op de lange als de korte termijn! Goed om te weten: met behulp van chiropractie kunnen we verschillende klachten verhelpen. Zo is onze behandeling zeer effectief bij rug- en nekklachten maar ook geschikt als u last heeft van slapeloosheidartrosezenuwpijn, een hernia of hoofdpijn. Neem gerust een kijkje op onze website om te ontdekken bij welke klachten de behandeling nog meer nuttig kan zijn. 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.
Hilversum chiropractor behandeling
Hilversum chiropractor behandeling

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Afspraak maken voor chiropractie nek Utrecht

Wilt u een afspraak maken voor chiropractie nek Utrecht? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen of kunnen direct een afspraak met u maken. Daarnaast vindt u online veel praktische informatie over ons, onze behandelingen en de tarieven. Zo wordt de behandeling in sommige gevallen vergoed door de verzekeraar. Tot slot is het fijn om te weten wie de gezichten zijn achter Posturefixx. Wij zijn namelijk een jong en enthousiast team dat garant staat voor geweldige resultaten én een fijne behandeling. Graag tot ziens bij Posturefixx.

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie