Welkom bij PostureFixx Amstelveen!

Wat is Artrose?

Artrose is een aandoening dat ook wel als gewrichtsslijtage wordt omschreven. Artrose kan veel klachten veroorzaken, waarvan pijn en stijfheid de meest voorkomende klachten zijn. Om deze klachten te verminderen, is chiropractie een interessante behandelmethode. Chiropractie is gericht op het opheffen van blokkades in het lichaam. Hierdoor zullen gewrichten soepeler worden en zult u aanzienlijk minder klachten ervaren. Bij Posturefixx bieden we u graag een behandeling op maat als u last heeft van artrose. Met onze unieke behandelmethode beloven wij u een gezonder vandaag en een betere toekomst.

Lees hier meer over nek en rugklachten, slaapeloosheid of vermoeidheid en hoe chiropractie jouw hier mee kan helpen

Posturefixx bussum/hilversum

Artrose klachten verminderen met chiropractie

Chiropractie is een bewezen behandelmethode om verschillende pijnklachten en gezondheidsproblemen te verminderen of te laten verdwijnen. Als u artrose klachten ervaart, raden wij u dan ook aan om kennis te maken met onze behandelmethode. Goed om te weten: tijdens onze behandeling voeren we een uitgebreid onderzoek uit om uw klachten en de oorzaak goed in kaart te brengen. Vervolgens gaan we aan de slag om uw lichaam te herdefiniëren. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld ook uw levenswijze onder de loep nemen. Zaken zoals te weinig beweging, een verkeerd dieet of stress kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op de artrose en andere klachten.

Stappen naar Welzijn: Onze Intake Procedure

Onze intakeprocedure is ontworpen om jou persoonlijke zorg te bieden. Het begint met het plannen van een datum die voor jou geschikt is. Jij omschrijft dan de klachten die je hebt, We plannen dan samen een datum in om langs te komen. 

Bij jouw eerste bezoek bepalen we samen de behandeling die jou het beste kan helpen. Bij ons gaat het niet alleen om de behandeling, maar om het begrijpen van jouw behoeften en doelen. Plan nu jouw gratis telefonische intake en zet de eerste stap naar gezondheid. Hilversum

Bekijk onze tarieven

chiropractor naarden/hilversum

Boek uw Gratis
Telefonische Intake

Veelgestelde vragen

Voor meer antwoorden op vragen rondom chiropractie
en Posturefixx kan je terrecht op onze FAQ paginga.
Wat doet een chiropractor?
Chiropractors zijn goed getrainde, universitair opgeleide artsen en experts op het gebied van de werking van de wervelkolom, blessurepreventie, houding, lichaamsbeweging, revalidatie en vele andere gebieden van sport, gezondheid en mentale stabiliteit.

Chiropractors zijn de enige professionals die getraind zijn in het juist analyseren en corrigeren van subluxaties/ blokkades in de wervelkolom (scheefstand in de wervelkolom die constante druk uitoefent op de vitale zenuwen en de optimale werking van het lichaam verstoort). Deze subluxaties resulteren in een afnemende gezondheid en verschillende lichamelijke klachten.

De Chiropractor richt zich op het herstel van normale beweging van de wervelkolom en de juiste positie van de ruggenwervels. Scheefstand, onbalans en subluxaties hebben een ingrijpend, negatief effect op uw zenuwstelsel en op hoe we ons leven ervaren.
Heb ik een doktersverwijzing nodig en wordt chiropractie vergoed?
Nee, chiropractors kunnen een lichamelijke klacht beoordelen en behandelen zonder doorverwijzing van een (huis)arts. De meeste zorgverzekeringen vergoeden chiropractie als u aanvullend verzekerd bent. Meestal valt het onder de dekking van alternatieve geneeswijzen en de vergoeding is per pakket verschillend.

U ontvangt na elk consult van ons een factuur die u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekering.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal behandelingen varieert en is sterk afhankelijk van uw leeftijd, stressfactoren, hoelang de klachten al aanwezig zijn en uw herstelproces. Natuurlijk is dit sterk gelinkt aan hoe goed u voor uw lichaam zorgt.

Tijdens het tweede bezoek bespreekt de chiropractor het behandelplan voor uw herstel, afgestemd op het zo spoedig mogelijk halen van uw doelen. U krijgt na een aantal adjustments een revaluatie om de voortgang te bepalen. Uw chiropractor werkt, indien van toepassing, nauw samen met de fysiotherapeut om u te helpen uw gezondheidsdoelen te realiseren.
Hoe weet ik of ik/ mijn gezin chiropractie nodig heeft?
U hoeft geen pijn te hebben om een chiropractor te bezoeken. De botten van uw wervelkolom zijn verantwoordelijk voor het beschermen van uw fragiele zenuwstelsel. Uw zenuwstelsel staat bekend als het hoofd aansturingsysteem, omdat het alle systemen reguleert en aanstuurt, waaronder uw bloedsomloop, organen, ademhaling, en spierstelsel om er maar een paar te noemen!

Net zoals het belangrijk is zo vroeg mogelijk te beginnen met het raadplegen van een tandarts voor onze tandheelkundige zorg, is het ook essentieel dat u een getrainde professional laat kijken naar uw wervelkolom en uw zenuwstelsel. Iedereen met een wervelkolom heeft een chiropractor nodig.

Hilversum

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

We hopen je snel te zien!

chiropractor laren/hilversum

Kies de gewenste locatie

Kies de gewenste locatie